Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

25emel 29-10-2007 10:44 AM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

anneee ttli3 hoşgeldinnn!!! gulensmiley iii ya sanırım çogunluk smil56 bense ortalarda bir yerlerdeyim azıcık eksi nötr gibide diyebiliriz sung66 kendi halim de dolaşıyom sitede

pisimbat 29-10-2007 02:28 PM

cat56 geldin hadi hava karardı çayınızı kahvenizi sütünüzü alın gelin bakı m blissy hadiiii çabukkk girlhaha thumbsanim sezennl evine hoş geldin canım 44

25emel 29-10-2007 02:40 PM

ben buradayım bea gündüzden beri girlhaha cam bile sildim yaf girlhaha aha kocaman kupa çayımıda doldurdum.muhabbete hazırım pc05 ee ne yaptın? hoşgeldin bu arada unutmuşum sölemeyi utananadam

pisimbat 29-10-2007 02:57 PM

emel konuştum gittim dr. ile lokal yapcakmış sonuc göre gerisi işte ayyyrahat nefes aldım kurmıcam artık ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy şükürler olsun gssmile

25emel 29-10-2007 03:03 PM

Alıntı:

pisimbat Nickli Üyeden Alıntı
emel konuştum gittim dr. ile lokal yapcakmış sonuc göre gerisi işte ayyyrahat nefes aldım kurmıcam artık ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy şükürler olsun gssmile

harikaa!!! gulensmiley

25emel 29-10-2007 06:44 PM

nerde bu millet yahuu b456 ay hepinize nuri alço ilaçlı colamı içirdi nedir girlhaha girlhaha

pisimbat 29-10-2007 07:11 PM

blook bilsem bunlar tırmığı hakettiler değilmi emelcim ark5 sevincli

hülyaa 29-10-2007 07:22 PM

cat56 pisimbaaaaaaatttttttt
cat22 emeeeeeeeeellllll
bende burdayım...kahve içiyorum hemde bu saatte.. kahvesmiley

eee sesimi duyan yok mu yani dusun

hayatimdegisti 29-10-2007 07:36 PM

Alıntı:

pisimbat Nickli Üyeden Alıntı
blook bilsem bunlar tırmığı hakettiler değilmi emelcim ark5 sevincli

Sitenin forum bölümüne www.hayatimdegisti.com/forum adresinden girilemiyor.Önce portal girip oradan son konulara tiklamak gerekiyor.Bu gecici sorun nedeni ile üyelerin bir kısmı foruma erisemediler.Bu seferlik affedelim onları Pisimbat :)

pisimbat 29-10-2007 07:42 PM

ehhh peki bu seferlik af attim tırmalamıyorum bu kez cat56 44

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:29 PM.