![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) nese a dostlar ben yatar sevincli zaten bakmak ile görmek arasında ki farkı çözememişim hih33 nese çözen birilerinden yarın öğrenirim sevincli haydın çok öptüm sizleri kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bir yazı yazdım bir cevap gelmedi... pc05 aşka dair söyleyecek bir şeyiniz yok muydu ? aşk adına üzüldüm ... sad456 cem karaca haklıymış... bu şarkıyı hepinize armağan ediyorum... aşk olun ... hih33 Dag basında rastladım Ak sakallı bırısıne Bın yıllık bır halıya bın yıldan berı Bagdas kurmus bır cınar gıbı Sordum ona ask ne ustam Hayatın sırrı ne Tepeden tırnaga asıgım ben Koskoca bır hayat var onumde Sevda, kusun kanadında Urkutursen tutamazsın Okse ıle sapanla Vurursunda saramazsın Hayat sırrının suyunu Cesmelerden bulamazsın Ansızın bır delı caydan Icersınde kanamazsın [youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=BxZ9mORV5wc[/youtube] |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sevgılı hayalablacım sevgılı emel , asısler sende buralardamısın, ben bu hafta bır fırmanın davetlısı olarak sehır dısına gıttım ısım uzadı donemedım hemen, hersey yolunda cok sukur, sanırım anlasıcaz bu fırmayla haftaya ıspanyaya gıdıyorum, aynı cekım yasasında ıstedıgım gıbı ıstedıgım gıbı bır ıs buldum bu sefer, kontratımı da suresız yapacaklar , cok sukur rabbıme , ama haftaya ıyı bır performans gostermem lazım, bu arada asıslerle gelıstırdıgımız teknık sayesınde bır de ekstra bır ıs teklıfı geldı, onunla da bu aksam gorusucem, ısten kafamı kaldıramadım bu hafta hayalablacım senın telefonunu yanıma almamısım sımdı sana ozelden yazıyorum.. opuyorum hepınızı f678h |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) tresor çok sevindim senin adına ... gogogo böyle güzel haberler pek iyi geldi... blissy bu yaşadıkların birer başlangıç olsunda yarınlara doğru artarak çoğalsın inşallah... 956k |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Merhaba arkadaşlar bugün çok sakiniz Cuma rehavetimi ? Tresor bende senin adına çok sevindim hayatında çok güzel gelişmeler var.Selam Shamanic aşk ve sevgi konusunda katılıyorum sana aslında güzel bir konuydu. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) merhaaabaaaa...... nasılsınız arkadaşlaaaaar...... cilgin897 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) çooook yorgunum emel cim evde tadilat var ve bu arada çalışıyorum. haaa birde ben dünden beri siteye bitürlü giremedim problemmi vardı sapkal89 sapkal89 sapkal89 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) he gurban malesef sorun varmış bir kaç arkadas da aynı sorundan dolayı mail atmış ben nöbette idim sabah geldim gördüm.neyse ki çözülmüş yahu vallaha alışkanlık yapıyor burası f678h ev tadilatı zordur gel bi mola ver cay ısmarlayam sana kahvesmiley |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:16 PM. |