![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ya bi şey sorcam burcu buraya nasıl foto ekliyoruz. eklemek için senin gibi bisürü yıldızım mı olmalı? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ben yatıyorum canlarım hepinize iyi uykular ve çook tatlı rüyalar yarın görüşmek üzereee gulensmiley hismiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) yooo aslında birşey olmana gerek yok sitede nasıl eklendiğine dair bir açıklama olmalı vardı diye hatırlıyorum messenger veklersen sana SIRrı veririm y789 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) kuman1979@hotmail.com ekle beni sırrı ben de öğrenmek istiyorum artık siirokul |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ayy Tuğhan varya Allah seni ne yapsın gecenin bu saatinde bana Hayalin yaptığı son dilim tiramusuyuda yediriyorsun ya ne diyeyim ben 44 ama börek feci canım çekti 4897 offff buyrun canım arkadaşımın yaptığı tiramusu http://img96.imageshack.us/img96/5976/tiramusumz3.jpg |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ekledim ama annen bana börek yapsın agl34 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ayy yok geç saatler kadar burada kalmak iyi değil insanın karnı acıkıyor ya daisy bile şimdi yemek yedi Tuğhan umarım başarırısın yatıyorum ben çünkü sabah iş var herkese iyi sabahlar 44 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Arkadaşlar o zaman bir de Bursa buluşması mı ayarlasak hımm ? Çok güzel olur dimi f678h |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Aslında Tüm Türkiye geneli olabilseydi dusun Günaydın arkadaşlar harika bir sabah sadece uykum var uykulusmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:45 AM. |