![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) öncelikle avninin hayatındaki gelişmlere çok sevindim. darısı herkesin başına. Burcu, avninin bahsettiği kitabı bana e-mail atman mümkün mü? adresi özelden göndereceğim. bende Bursadayım. bursadan başka kimler var bir çıkalım meydana.. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) tabi atarım hemen gönderebilirsen şimdi çıkmadan atayım yoksa ancak akşam evden göndermemi bekleyeceksin |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Geç geldim ama olsun geldim ya sonunda. Şöyle cam kenarına kurulup pisimin başını okşamaya başlayayım yavaş yavaş. Bu arada avatarım nasıl olmuş gerçi artık yardım istemiyorum kimseden Allahtan başka 96 ama kedi çok komik ya çok hoşuma gitti. khkh56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
kurul tabi yahu şöyle ben bir bardak çayda veririm sana wave |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Burcu bak bi başlık daha açtım umarım senin aklındaki değildir buda sevincli bakalım kimler neyi protesto edecek çok meraklıyım yhau ben elimde değil deli pisiyim ben 4897 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) pisim yok iyi yapmışsın işten çok yazamıyorum ama bakacağım akşam aslında benim farklı düşüncem var Arkadaşalr özelden Asislerin bahsettiği kitabı isteyenler var asisler bu kitap için uyarı yaptı bende ayrıntılı akşam yazacağım bu hemen yapılabilecek teknikler değil ondan önce okunması gerekenler kitap var yanlış yönlendirmek istemiyoruz. İsteyenlere mail ile gönderdim. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Neymiş o kitap..öğrenmezsem çatlarım valla. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Arkadaşlar kitap RUHSAL GÜÇLERİ GELİŞTİRME TEKNİKLERİ ama bunu okumadan önce başka kitapları okumanızı istiyorum birazdan yazacağım ofisteyim toplantım var az müsade lütfen. Dennise göndermeden yazayım olur mu |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) offffffff burcu yaa bu sen nasil koyarsin tiramisu yu boleee yaaa yiyen var yiyemiyen var ama dimi 88a Cok canim cektii yaa ok cnm sen uygun olunca yazarsin |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ne yapayım Tuğhanda bana börekten bahsetmeseymiş neutrali5 Arkadaşlar toplantıdayım akşama kitap hakkında bilgi vereceğim ama size şunu diyeyim ruhsal güçlrerigeliştirirken başkalarının üzerinde kullanmayın yanlış durumlar yaşarsınız |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:18 AM. |