![]() |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın44a ben yeni üye oldum, 15 gündür falan telkin cd lerini dinliyorum, daha olumlu düşünmeye başladım. sizler de nasıl etkileri olduğunu merak ediyorum |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
Hosgeldin yanimizasevincli Ekleri incelemeni tavsiye ederim. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/ http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post816484 Mutlu kal |
Telkinlerden olumlu anlamda sonuçlar alman çok güzel. Etkiler konusunda değerli modumuz link vermiş oradan baktıktan sonra daha çok dinleme isteği vuku bulacak sen de Sevgiler |
Seni yer:)))) Ozlemisimmy789 |
|
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Toplam 3 Eklenti bulunuyor. Benim size geçen günden kalma pasta börek sözüm verdı di mi?Kusura bakmayın yaptıklarımın hepsini misafirler yedi:)))Getiremedim.Buyrunuz şimdi.Afiyeeet olsun.Çaktırmayın bunları ben yapmadım,başkası yaptı:))) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Immmhhh iştah kabartıcı. Tüm stresimi unuttum bir anda. O pastayı bir oturuşta tek başıma yeme fikri bile çok güzel geldi. kiss3 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Canım sen stresini atacaksan ben bir sürü pasta getireyim,hepsi feda olsun,ye afiyet,bal şeker olsun hatta mümkünse sana yarasın:)))kilo alırsın belki biraz,az önce okudum günlüğünde:) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bi gün hepinizi buraya toplayıp gün yapıcam zaten y789 Bütün kızlar toplanalım cafemizde:)Erkekler kapıda kalsın,almayalım onları.girlhaha Dedikodu yaparız girlhahagirlhahagirlhaha |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ayyy yok ayol. Var benim kilom. O annemin kuruntusu. Bak hatırladım kilolarımı yine moralim bozuldu. khkh56 Pis oğlanlar gelmesin evet. Hepsini kovalarım ben zaten. İnsana kız kıza dedikodu yaptırmıyorlar. dlckrn |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:33 AM. |