Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

DiL_RU_BA 09-01-2012 10:06 PM

Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Alıntı:

müjde&müjde Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 816115)
nerdeyse 2 haftadır aldığım özel telkinleri dinliyorum:) rüyamda "kim-il-jung" un hareminde gördüm kendimi:) ya da zorla kötü yola düşürülüp kurtulmaya çalıştığımı görüyorum:D bilinçaltım sevgiyle mi doldu şimdi:D:D ruh ikizim bu gün de karşıma çıkmadı zaten.... iş ten eve evden işe...:D

zihnin boşaluyor demekki kargaşalardan ne mutlu sana onlardan kurtuldukça altta yatan mutluluğu enerjiyi bulman dileğiyle 956k

frezya 10-01-2012 03:26 AM

Uff sıkıldım.Allah'ım saat gecenin 3'ü oldu,benim hala uykum yok.Ev arayıp duruyorum bu saatte:) Deli miyim ne?:)))

DiL_RU_BA 12-01-2012 05:26 AM

yok yok değilsin :)) ben gecenin 5inde burda ne arıyorsam asıl deli benmiyim ne :D

frezya 15-01-2012 06:09 PM

Off sıkıldım ama ben.Şu üşengeçliğimi ne zaman atıcam üstümden.Canım bir şey yapmak istemiyor.Uyuşuk uyuşuk oturuyorum.Yeteeeeeeer diye bağırasım var...

acemisirine 15-01-2012 06:13 PM

Alıntı:

frezya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 816920)
Off sıkıldım ama ben.Şu üşengeçliğimi ne zaman atıcam üstümden.Canım bir şey yapmak istemiyor.Uyuşuk uyuşuk oturuyorum.Yeteeeeeeer diye bağırasım var...

niye bagirmiyorsun???

Yeter diye bagir cagir belki degisimi yakalayacaksin, ne dersin???

sweeet 15-01-2012 06:25 PM

Sevgili frezya en azından şimdi isteğin olsa bu istediğini yapabilecek boş vakte sahipsin. Bu açıdan bakınca güzel şimdi geriye kalan yapılacak iyi bir iş bulmak. :))

Eee genel soruyorum arkadaşlar bugün keyifler nasıl?

frezya 15-01-2012 06:55 PM

Alıntı:

acemisirine Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 816922)
niye bagirmiyorsun???

Yeter diye bagir cagir belki degisimi yakalayacaksin, ne dersin???

Şimdi burda bağırsam apartman toplanır ne oluyor diye :))) girlhaha
Böylee deniz kenarına gidip o deniz konusunu içime çekip meditasyon yapıp rahatlamak var ya :) Hava güzel olursa yarın gideyim bari...

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 816924)
Sevgili frezya en azından şimdi isteğin olsa bu istediğini yapabilecek boş vakte sahipsin. Bu açıdan bakınca güzel şimdi geriye kalan yapılacak iyi bir iş bulmak. :))

Eee genel soruyorum arkadaşlar bugün keyifler nasıl?

Sweet:) doğru söylüyorsun da işte şu tembelliği bi atsam üstümden,yani birşey yapmadığım halde her yerim ağrıyor,yorgun hissediyorum.Bugün havanın ruh durumu iyi olmama müsait değil girlhaha tembelim ben tembeel ,bunu da ilk size itiraf ediyorum,kendime bile itiraf edemezken.Kimseye söylemeyin12389:) Kendimi alkışlıyorum 25889 En azından itiraf edebildim sonunda:)

sweeet 15-01-2012 08:09 PM

Biraz egzersiz yapmayı denesen streching(esneme hareketleri) ile o ağrıların kaybolur gider. Ruh halin fizyolojik durumuna yansıyor bence.

frezya 16-01-2012 02:36 AM

Teşekkür ederim:)))

ronemuen 17-01-2012 03:44 AM

aslında bütün etkiler plesebo mu

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:34 AM.