![]() |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
zihnin boşaluyor demekki kargaşalardan ne mutlu sana onlardan kurtuldukça altta yatan mutluluğu enerjiyi bulman dileğiyle 956k |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Uff sıkıldım.Allah'ım saat gecenin 3'ü oldu,benim hala uykum yok.Ev arayıp duruyorum bu saatte:) Deli miyim ne?:))) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) yok yok değilsin :)) ben gecenin 5inde burda ne arıyorsam asıl deli benmiyim ne :D |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Off sıkıldım ama ben.Şu üşengeçliğimi ne zaman atıcam üstümden.Canım bir şey yapmak istemiyor.Uyuşuk uyuşuk oturuyorum.Yeteeeeeeer diye bağırasım var... |
Yeter diye bagir cagir belki degisimi yakalayacaksin, ne dersin??? |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Sevgili frezya en azından şimdi isteğin olsa bu istediğini yapabilecek boş vakte sahipsin. Bu açıdan bakınca güzel şimdi geriye kalan yapılacak iyi bir iş bulmak. :)) Eee genel soruyorum arkadaşlar bugün keyifler nasıl? |
Böylee deniz kenarına gidip o deniz konusunu içime çekip meditasyon yapıp rahatlamak var ya :) Hava güzel olursa yarın gideyim bari... Alıntı:
|
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Biraz egzersiz yapmayı denesen streching(esneme hareketleri) ile o ağrıların kaybolur gider. Ruh halin fizyolojik durumuna yansıyor bence. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Teşekkür ederim:))) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) aslında bütün etkiler plesebo mu |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:34 AM. |