![]() |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Neyin etkisinden bahsettiğini tam olarak anlayamadım ronemuen? |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ben de bunu düşündüm bir kaç kez. işe yarasında ne etkisi olduğu umrumda değil. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Katılıyorum hem Plecebo etkisi denen şey beynimizin ve inançlarımızın hayatımızı nasıl etkilediğinin kanıtıdır. Sadece içi boş bir ilaç gerekmez bunun için. İnandığınız bir cümle de aynı işi görür. Hayatınızdaki gerçeklerden neye inanacağımıza dair kadar vermek de bizim seçimimizdir. Bu kavramı bilmeyenler varsa: Alıntı:
|
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bugün herkes burdaymış:)Peki herkes nasılmış???Kahve getirdim size... |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Muhteşem :)) teşşekkürler. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Holeyy kahvesmiley |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) :))) Afiyet olsun.Yarında pasta,börek getiririm,şimdilik kahve için:) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bugun aninizdaki hersey bu guller kadar ozel ve temiz olsun arkadaslarim, Iyi ki varsiniz ve buradayiz.... |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Sen beklentiye girersen o da gerçekleşir. O da bir çeşit plesebo etkisi sayılır farketmez ama faydasını görün de ne olursa olsun. Bilinçaltı teknikler denenmiş ve etkili olduğu kanıtlanmış tekniklerdir. Ve ben plasebo olduğuna inanmıyorum. Çünkü ilk telkin dinleyişimde çok bilinçsizce sadece iyi ve seçilmiş yorumları okuyarak karar vermiştim dinlemeye ve bütün etkilerden bi haberdim. Ego güçlendiric ve suçluluk telkinlerinin ne işe yaradığını bile bilmiyordum. Ve bende işe yaramıştı. O yüzden kendi yaşadıklarımı düşünerek bu görüşe katılmıyorum. Sevgiler. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:57 PM. |