![]() |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Selam; Nasılsınız ?? herkes çok iyi görünüyor girlhaha Ya bana insanlar çok iyisin, bu kadar iyi olma falan diyo bazen. Bu beni sinirlendiriyor bilmiyorum niye ama iyi falan değilim ben normalim ya.Hakaretmiş gibi geliyo niyeyse. Sadece empati kurmaya çalışıyorum. Abartılı bir poliyanna durumum da yok, kimseye yaranmak gibi bir niyetimde yok( yani öyle olmadığını hissediyorum bilinçaltımda da yoktur inşallah smil56)yani haksızlık edilince veriyorum cevabı. Bu telkinler beni çok geliştirdi hakkaten. Süperim süper dl67 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) herkese günaydııın....sevincliiyi hafta sonları...güzel bir çaya ne dersiniz... http://images.gittigidiyor.com/874/8749038_0.jpg |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) selam güzel insanlar utananadam |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günayyyyyyyyyyyyyyddııııııııııınnn Günaydıınnnnnnn Günaydınnnnnsmil56 Nasıl Gidiyoooo sung66 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) burada pek hareketsiz hihihihihi :)) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
onu görünce enerji seviyemde bir artış oluyor...y789 |
|
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sayfanın yarısını kaplasada buna değer...ihtiyacımız olanda bu değilmi... bakarken görmek...görürken mutlu hissetmek...super sadece isim zıt olmuş...girlhaha vampirella yerine cimcime süpper olurdu...:zpzp: |
|
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) fgddfgherkes sabah gorur galıbaaa sımdıden gunaydın....su zıplayan sey cok guzelll hatta harıka sabah spora gıdip kosmak sart olduuuuu :)))) sabah kosusu ınsana mutluluk verırmıs ahhh bıde usenmesekkkk |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:20 AM. |