![]() |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Konunun dışındayım ama merak ettim ne albümü ? |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Radyo yayını yapsak? Müzik mi, söyleşi mi olmalı? |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Radyo yayınına hayır demem, söyleşi tarzı mümkün olursa Yalnızlıktan birilerini dinlemeye ihtiyaç duyuyorum bu aralar.. y789 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Merhabalar. Aranıza şimdi katıldım. Mevlanın SU felsefesi beni herzaman çok etkiler o yüzden aranızdaki ismim SU. Ben de hayatım değişsin diyenlerdenim. Çok acemiyim bana adım adım ne yapmam gerekir konusunda yardım ederseniz çok sevinirim. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
Dusuncesi bile guzel Ordel yanliz degilsin kardesimactionsmile |
Hemen enerji calismalarimiza katilabilirsin:zpzp: Detaylar yaziyor sen sadece olumlama yapicaksinwave44 Hayat cok guzel ve eglenceli Guvendeyim huzurluyum vs Seninde olumlamalarin varsa bizimle paylasir misin Simdilik sarzim az musait olunca bnde eklerim sevgiler |
Söyleşi ? link: Listen2myradio.com - Get your own FREE online radio! |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Radyo On-Air. Listen2myradio.com - Get your own FREE online radio! Müzikten ziyade bilgi paylaşımı olacak... Hangi konuda konuşalım istersiniz? Sayın Firdevsi ala, mesajınızı biraz geç gördüm panelde, kusura bakmayın. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) merhaba herkese.. iyi geceler |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Radio? >Dinlemek için tıklayın< |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:59 AM. |