![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Selamlar Cafeye ılk gelişim ama sıcak bi ortam burası.Nedense bu akşam burada içimi dökmek istedim.Bugün bi yakınımızı kaybettik uykuda yakalamış onu kalp krizi.Ne zamandır ınsanın ölümünü bile kendi seçtiğini düşünuyorum .O yuzden onu hep güzellıklerle hatırlayacağım .Belki de seçimlere saygı duyup fazla üzülmemek lazım kimbilir. Tanrı seninle olsun ... sevgi ve ışıkla ..... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) selamlar arkadaslar... yeni pc bugün geliyor... yeni kitabımı en kısa zamanda buraya koyabilmeyi umuyorum |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın hayatımdeğişti milletinin insanları coffe2 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) arkadaşlar...burayı ihmal etmişiz biraz.... hih33 eee artık bir çay içmenin vaktidir... ark5 bu arada güzel kafemizi de boş bırakmamış oluruz.... bu gün ev sahipliği yapma sırası bende...buyrun... http://img355.imageshack.us/img355/3628/fdfdfdkr3.gif coffe2 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ben geldim çayımı aldım suzzy'cim.Çok teşekkürler.Yorgunluğuma iyi geldi. |
bende belginciğime bir çay yapayım dedim.... blissy |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ark5 Canımsın benim.Hadi gel de bende kestane pişiriyim sana.Çayımız da var. |
geleyim...sabaha da tekrar işe dönerim....günübirlik bandırma...girlhaha |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:18 AM. |