![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) merhaba eylem,merhaba elif...herkeze merhabalar.. f678h gününüz bir önceki gününüzden daha dinamik ve daha eğlenceli geçsin...günün sonunda isteklerinize ulaşmış olmanız dileğiyle... wave |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bu arada arkadaşlar benim balığımı gören oldu mu?dün geceden beri kayıp..ama anlaşılan tüm evciller kayıp..ne oldu acaba? dusun |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
Profilinize sanal hayvan linki eklenecektir.Oraya tiklayanlar sanal hayvanı görebilecekler. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) slmm dostlarr ben geldiii f678h 2 gündür iletişim konusu ile ilgili bir seminer hazırlıyoruz arkadaşımla beynim sulandı şaşkın e tabi burayada giremeyince devrim iyice döndü ::) özledim sizi bee!! sevincli neyse ki bitti şükür .de bugünde nöbetim var ttli3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) oooo sevincli sevincli bu ne yahu cafe bomboşnese ben gider nöbete yarın görüşürük kiss3 haydın rastgeleee!!! girlhaha bu arada durumum daki ifade nasıl? sevincli yorumlarınızı bekliyorum yarın okuyacağım f678h |
su paralarimiz ytl olsa da hem sevinsek paramiz var diye hem daha eglenceli olsa...ama yinede siz bilirsizni boyle de olur degilmi! |
seninki gene iyi benim seviyeme bak ... yanlışlıkla tamamen sıfırladım ve artık kıdemim bile kalmadı gitti hepsi... sadanim |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [quote=hayatimdegisti ] Alıntı:
teşekkürler atakan bey.... ewet özele baktım ama şifre görmedim ... mail'ime atabiliseniz çok sevinirim... ttli3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) aaaaa ne ilginç.... blook kaç günlerdir boş kalmış bu bölüüüüüüm...yaaaazzzzzıık... b456 b456 sadanim dusun 4897 niye kimsecikler yok ortada...nerde o güzel sohbetler.. hani türk kahvesi içtiğimiz günleeer.... neyse..ben şimdi kendime bi türk kahvesi yapayımda bi güzel pazar pazar içeyim..... ttli3 ttli3 ttli3 pc05 kahvesmiley |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:04 PM. |