Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

hülyaa 14-11-2007 12:14 PM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

merhaba eylem,merhaba elif...herkeze merhabalar.. f678h
gününüz bir önceki gününüzden daha dinamik ve daha eğlenceli geçsin...günün sonunda isteklerinize ulaşmış olmanız dileğiyle... wave

hülyaa 14-11-2007 12:16 PM

bu arada arkadaşlar benim balığımı gören oldu mu?dün geceden beri kayıp..ama anlaşılan tüm evciller kayıp..ne oldu acaba? dusun

hayatimdegisti 14-11-2007 12:19 PM

Alıntı:

hülyaa Nickli Üyeden Alıntı
bu arada arkadaşlar benim balığımı gören oldu mu?dün geceden beri kayıp..ama anlaşılan tüm evciller kayıp..ne oldu acaba? dusun

Siteye sanal hayvan modu eklendi.Artik sanal hayvanlarımızı marketten alıp besleyebiliyoruz.
Profilinize sanal hayvan linki eklenecektir.Oraya tiklayanlar sanal hayvanı görebilecekler.

25emel 14-11-2007 01:03 PM

slmm dostlarr ben geldiii f678h 2 gündür iletişim konusu ile ilgili bir seminer hazırlıyoruz arkadaşımla beynim sulandı şaşkın e tabi burayada giremeyince devrim iyice döndü ::) özledim sizi bee!! sevincli neyse ki bitti şükür .de bugünde nöbetim var ttli3

25emel 14-11-2007 02:57 PM

oooo sevincli sevincli bu ne yahu cafe bomboşnese ben gider nöbete yarın görüşürük kiss3 haydın rastgeleee!!! girlhaha bu arada durumum daki ifade nasıl? sevincli yorumlarınızı bekliyorum yarın okuyacağım f678h

eylulx 14-11-2007 03:41 PM

Alıntı:

PAMİRMÜHÜR Nickli Üyeden Alıntı
Bide niye bu kadar seviyesizim ? Hayır utanmasa hiç çıkmayacak o mavide hadi ayıp olmasın die azıcık görünmüş. Çok moral bozucu çokkkkk kizgin1 kizgin1

bende pamirmuhurle ayni dusunuyorum

su paralarimiz ytl olsa da hem sevinsek paramiz var diye hem daha eglenceli olsa...ama yinede siz bilirsizni boyle de olur degilmi!

suzzy 14-11-2007 05:09 PM

Alıntı:

Bide niye bu kadar seviyesizim ? Hayır utanmasa hiç çıkmayacak o mavide hadi ayıp olmasın die azıcık görünmüş. Çok moral bozucu çokkkkk kizgin1 kizgin1

seninki gene iyi benim seviyeme bak ...
yanlışlıkla tamamen sıfırladım ve artık kıdemim bile kalmadı gitti hepsi... sadanim

hayatimdegisti 14-11-2007 05:15 PM

Alıntı:

suzzy Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

yanlışlıkla tamamen sıfırladım ve artık kıdemim bile kalmadı gitti hepsi... sadanim

Sizin eski üyeliğiniz duruyor.Üyelik isminiz suzzy sifrenizi ozel mesajla ulastirdim.Olmazsa mail atayim sifreyi belki bu sefer ulasir.

suzzy 14-11-2007 05:39 PM

[quote=hayatimdegisti ]
Alıntı:

suzzy Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

[/quot

Sizin eski üyeliğiniz duruyor.Üyelik isminiz suzzy sifrenizi ozel mesajla ulastirdim.Olmazsa mail atayim sifreyi belki bu sefer ulasir.

teşekkürler atakan bey....
ewet özele baktım ama şifre görmedim ...
mail'ime atabiliseniz çok sevinirim... ttli3

suzzy 18-11-2007 10:39 AM

aaaaa ne ilginç.... blook
kaç günlerdir boş kalmış bu bölüüüüüüm...yaaaazzzzzıık... b456 b456 sadanim dusun 4897
niye kimsecikler yok ortada...nerde o güzel sohbetler..
hani türk kahvesi içtiğimiz günleeer....
neyse..ben şimdi kendime bi türk kahvesi yapayımda bi güzel pazar pazar içeyim..... ttli3 ttli3 ttli3
pc05 kahvesmiley

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:04 PM.