![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Sevgi koşulsuzdur , başarıya göre şekilleniyorsa sevgi zaten sevgi değildir. Beşiktaş gibi ,oğlum gibi ,eşim gibi, düşüncelerim ,duygularım gibi, hayatım değişti ailem gibi , beni bütünleştiren ---- yumurta beyazından ---harçlarım var. Harcımı seviyorum. uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) tüm takımlara saygımız sonsuz..ama cimbomsuz da olmaz dimi yanee wave wave wave http://www.youtube.com/watch?v=zjPFPZGBEIY |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sevgili hayatımdeğişti sakinleri.. pc05 kahvemi aldım geldim benimkilerle...(benimkiler kafamda songünlerde hiç durmadan konuşan gevezeler oluyolar)şimdi benimkilerden bir tanesi diyor ki;zaten canın sıkkın bu gün,ne diye hala düzeltmeye çalışıyorsun kendini yoruyorsun diyor..bende dedim ki;bak benim bana ait ama gitmesini acilen istediğim boşlakırdı arkadaşım,bu siteden ayrıldığımda can sıkıntımla birlikte sende gitmiş olacaksın..az daha sabret birazdan gelir hoşsohbet birileri..iki güzellik yazar gülersin...diyorum.... da burada yine kimse yok..kanal mı değiştirsem acep?drama bölümüne gideyim bari..yok yok bilimsel konulara gideyim,bilgileneyim..gelirseniz haberim olsun..kambersiz düğün olur mu hiç?aaaaaaa sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) İyi geceler arkadaşlar iyi uykular uykulusmile |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ayyy doğuştan ankaralı bunlar...çok şeker... khkh56 khkh56 khkh56 http://www.youtube.com/watch?v=E_CpufFWZQw |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) iyi geceler elifcimm tatlı rüyalar.. t678 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) İyi geceler arkdaşlar... Atakan beyyyy diyorumki Hani şu tlk paralarımızı Ytl cinsinden alsak paritesi nedir acaba smil56 Yada almasakta kredi kartı ödenebilse Tlk paracıklarımızla olmazmı? idea3 hismiley 44 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bide niye bu kadar seviyesizim ? Hayır utanmasa hiç çıkmayacak o mavide hadi ayıp olmasın die azıcık görünmüş. Çok moral bozucu çokkkkk kizgin1 kizgin1 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Herkese günaydınnnn,evet ya o mavi utanmasa hiç çıkmayacak nerdeyse ben de az önce aynı şeyi düşündüm ben seviyesiz miyim |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) merhaba arkadaşlar hepinizin günü güsel geçsin hep gülün gülmek herşeye iyi geliyor |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:33 PM. |