![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) psiko neden bu cirkin seyleri koydun buraya birde nereyi acsam bu resimler var allah askina biri kaldirsin su resimleri hic sevmedim. anlamadim ustelik niye boyle bisey yaptin ki? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) İyi bayramlar arkadaşlar Hepinizi çok özledim. Ama bayram temizliği için fırsatım olmadığından arefeden başlayarak bu güne kadar temizlik yaptım.Misafir ağırladım vs vs .Çok yorgunum yinede sizleri göresim geldi bi bakim öyle dinlenirim dedim. Psikocum çok sevindim.Gerçi iyi olacağından emindik.Koyun beyinleride işe yaradı yani 44 Hadi hepinizi öpüyorum yemeğimi yiyip dooru uyumaya... İyi akşamlar ttli3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bu resimler benim hayatımbunları benim yaşadıım heryere asıyorum sizi mutsuz ettiyse kaldırabilirim utananadam |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) aboo iyice nöroşirurjiyi korku filmi yaptınız yakında beni ya sakatatçı yada cani yapacaksınız aa34 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) arkadaşlaaaar selaam !!!!!! offfff bayramda insanı bayaaa yoruyomuş yaa, ama iyi oldu ilk iki günü baya bayram ziyareti yaptık.uzun süredir göremediğimiz akrabaları eşi dostu ziyaaret ettik ,pek mutlu oldular .bu günüde kendimize ayırdık dinleniyoruz biraz,eee malum yarın iş günü öptüüüüm hepinizi smileydance smileydance smileydance smileydance |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) yoksa yalnızmıyım sitede şu an? agl34 agl34 agl34 agl34 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ağlama, yalnız değilsin. ben varım wave bayramın son saatlerinin tadını çıkaralım:) Bu arada müjde, Çalışanlar 2008'de toplam 115 gün tatil yapacak. Dini bayramlarda tatil 9 güne çıkabilir Bu güzel haber di mi smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) özel sektör için de geçerlimi bu dediğin? cilgin897 cilgin897 cilgin897 cilgin897 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:48 PM. |