Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

ilginnur 24-04-2013 11:27 AM

Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldımve kilo vermek iştiyorum kilo verme telkini naşılbulabilirim ve bunu kullanıp kilo veren var mı naşıl işliyor bu işler

mehtap1606 24-04-2013 03:56 PM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 839576)
Benim hayatım hala değişmedi. Fakat değişiyor gibi sanki44a

değişimi başkalarına sor bence, enerjin, bakışın ses tonun bile değişiyor biz farketmeden ancak dışarıdaki insanların sana bakış ve davranışlarından farkedebiliriz bu elle tutulmaya değişimleri.fotoğraf çek hergün kendini telefonunla bu da bir fikir :)

mehtap1606 24-04-2013 03:57 PM

benim yüzüm çöktü sanki gözlerim çok olgun bakıyor (büyüme telkini etkisi olabilir)

bumbada 14-05-2013 11:50 PM

elma yiyom hayatı seviyom hehe

sweeet 15-05-2013 05:07 PM

Ben böyle yağmur görmedim ömrümde çok yağmur yağıyor buralarda bu aralar. :)

Herkese mutlu günler dilerim.

mehtap1606 15-05-2013 05:08 PM

burada hava mükemmel, dışarı çıkıp bri fincan kahve içip geldim yalnız da olsam herkesle bir gibi..

mevsim sonbahar 04-06-2013 09:01 AM

merhabalar,tam bişiler yazmaya niyetlendimki aşagıda "yarın ne olacak"diye bir yazı gördüm,dün ne oldu?.............yarın ne olacak? peki aradaki bu güne ne oldu.hep sormakdanmı yoksa beklemekdenmi bilmiyorum ama ben çok yoruldum,uyumak uyumak uyumak istiyorum..

Işıklı yol 04-06-2013 09:08 AM

size echart tolle'un videolarını izlemenizi tavsiye ederim. Ben pek çok sorumun cevabını orada buldum. Oldukça sade ve anlaşılır kolay uygulanabilir tavsiyelerdir.

maviinci 04-06-2013 09:10 AM

Alıntı:

mevsim sonbahar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842620)
merhabalar,tam bişiler yazmaya niyetlendimki aşagıda "yarın ne olacak"diye bir yazı gördüm,dün ne oldu?.............yarın ne olacak? peki aradaki bu güne ne oldu.hep sormakdanmı yoksa beklemekdenmi bilmiyorum ama ben çok yoruldum,uyumak uyumak uyumak istiyorum..

"neden" diye sormaktan guitar sadece bırak, olsun.. herşey için neden diye sormanın bu senin durumundaki etkiis çok büüyk inan bana. somut örnek vereyim, ders çalışamıyorum ben şimdilerde ama öss için çalıştığımda gayet güzel gidiyordu ve şimdi bakıyorum da, o zamanlar nasıl olacak diye sormuyordum, sadece çalışmam gerekti ve çalışıyordum. şimdiyse, nasıl olacak nasıl yapacağım diye sormaktan 2 senedir yerimde sayıyorum..
ya da başka şeylerde de aynıdır, duygularını ifade etme konusunda da aynıdır.. normalde içinden geçenleri söylersin, biter. ama nasıl söyleyeceğim, nasıl tepki veredek, o gün hava yağmurlu mu çamurlu mu olacak vs diye içine girdiğimiz büyük ikilemler bizi hem yoruyor, hem de özümüzden, hakiki bize yaklaşmaktan iyice engelliyor. farkında olmak gerek skan67

mevsim sonbahar 04-06-2013 09:16 AM

ÖSS den bahsettiğine göre daha çok gençsin,Rabbim uzun ömür versin herkesin ne kadar yaşayacagınıda yine Rabbim bilir ama benim birazcık acelem var artık....

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:50 PM.