![]() |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldımve kilo vermek iştiyorum kilo verme telkini naşılbulabilirim ve bunu kullanıp kilo veren var mı naşıl işliyor bu işler |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) benim yüzüm çöktü sanki gözlerim çok olgun bakıyor (büyüme telkini etkisi olabilir) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) elma yiyom hayatı seviyom hehe |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ben böyle yağmur görmedim ömrümde çok yağmur yağıyor buralarda bu aralar. :) Herkese mutlu günler dilerim. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) burada hava mükemmel, dışarı çıkıp bri fincan kahve içip geldim yalnız da olsam herkesle bir gibi.. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) merhabalar,tam bişiler yazmaya niyetlendimki aşagıda "yarın ne olacak"diye bir yazı gördüm,dün ne oldu?.............yarın ne olacak? peki aradaki bu güne ne oldu.hep sormakdanmı yoksa beklemekdenmi bilmiyorum ama ben çok yoruldum,uyumak uyumak uyumak istiyorum.. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) size echart tolle'un videolarını izlemenizi tavsiye ederim. Ben pek çok sorumun cevabını orada buldum. Oldukça sade ve anlaşılır kolay uygulanabilir tavsiyelerdir. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
ya da başka şeylerde de aynıdır, duygularını ifade etme konusunda da aynıdır.. normalde içinden geçenleri söylersin, biter. ama nasıl söyleyeceğim, nasıl tepki veredek, o gün hava yağmurlu mu çamurlu mu olacak vs diye içine girdiğimiz büyük ikilemler bizi hem yoruyor, hem de özümüzden, hakiki bize yaklaşmaktan iyice engelliyor. farkında olmak gerek skan67 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ÖSS den bahsettiğine göre daha çok gençsin,Rabbim uzun ömür versin herkesin ne kadar yaşayacagınıda yine Rabbim bilir ama benim birazcık acelem var artık.... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:50 PM. |