![]() |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) en güzeli zaten bakış açısıyla oynamaktır. Daha nasıl düşünebilirim? Burada ben bunun çok örneğini gördüm. Mesela ben bir yazı görüyorum. Kendimce yorumluyorum. Bir bakıyorum başka bir arkadaşım olaya farklı yaklaşıyor. Bir başkası daha farklı. O zaman anladım ki ne kadar çok insan varsa o kadar bakış açıları var. Çözmler var. Birde şuna dikkat etmek lazım hayatta. Felaket tellallarından uzak duracaksınız. Onlar insanla içinde gezip onların huzur ve mutluluğunu emen vampirler gibiler. Kendi mutlu değildir ve sizinde olmanıza asla izin vermez. Kaktüs gibi yılan gibi dilleriyle sizin canınızı yakar dururlar ve bundan da müthiş keyif alırlar. Onları nerde görseniz uzaklaşın yanlarından ve sormayın onlara hiç bir şey. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) o insanlar hayatımızın her anında oldular isteyerek yada istemeden yüregimize amaçlarımıza pranga vurdular ,kırılsakda dostluk arkadaşlık adına susmayı tercih ettik .ooooo nerden nereye geldik ,dışarı çıktım, ellerimi gökyüzüne uzattım ,dağlara baktım, gerindim,derin derin nefes aldım ve bütün bu güzellikleri veren Rabbime şükrettim |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) teşekkürler evet sayfa kaymış ama bu videolar ingilizce |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) alt yazılı olanlar var. Onları dinleyebilirsin. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) İLK SAYFALARI OKUDUM DA BİRAZ, NE KADAR HOŞ SOBET EDİYORLARMIS, BAYILDIM..2007 YILINDAKİ BU SİTENİN SAKİNLERİ.. ÇOK HOŞ ÇOK.. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) yine hoş sohbetler yaparız,amaç fikir alışverişi ama bazen dibe vuruyoruz gözümüz hiç bir şeyi görmüyo ve tek kelime etmek istemiyoruz bu hep böyle dünyaya karamsar baktığımız anlamına gelmiyo ....... |
|
|
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:01 PM. |