Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

frezya 22-02-2012 05:52 PM

Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

ne güzelll,çekim yasası gibi olmuş:)

simre_suray 22-02-2012 06:02 PM

tam olarak olmasada bi nevi öyle :)))

frezya 22-02-2012 06:09 PM

baktım şimdi biraz ama pek bişey anlamadım,sanırım kitabı okumam gerek.

gülsem 22-02-2012 06:30 PM

benim hoopono dan anladığım evrene bir nevi sevgi enerjisi göndermek (özür dilerim seni seviyorum beni affet) ama bu yöntem otobüsün erken kalkmasını nasıl sağladı onu anlamadım. şoföremi uyguladın

simre_suray 22-02-2012 06:39 PM

:)) aslında mantığı çok basit..sevgi enerjisi yollamak evet bi parçası ama özü degil..özü bizim hayatımıza dahil olmuş hayatımıza bişekilde 5 dk hatta 2 sn de olsa, tv de görerek de olsa olayların bizim oluşturdugumuz gercekler oldugunu bizim içimizdekilerin yansıması oldugunu kabul edip, af dilemek...ben bu konuyu çok araştırdım,gecelerce günlerce, çok okudum...yani yaşantımıza giren her ne olursa olsun irili ufaklı tüm aksaklıklar bizim içimizdekilerden, davranışlarımızdan hatta atalarımızdan gelen hatalardan kaynaklı olarak hayatımızda var oluyorlar..bunu şifadan tutun da günlük basit bi olayda dahi kullanabilirsiniz, çünkü herşeyin sorumlusu biziz..mesela arkadaşım sormuşsun..şoför konusunda şöyle bir metini aklımdan geçirdim tekrar ederek...şöforun şu anda gitmemesinin ve beklemesinin tüm sorumlulugunu alıyorum, benden kaynaklanıyor özür dilerim lütfen beni affet, seni seviyorum teşekkür ederim... bu kadar..kelimeler eklenebilir çıkarılabilir, kişinin içinden nasıl geçiyorsa..samimiyet önemli ve bu 4 kelime şart...

simre_suray 22-02-2012 06:41 PM

ve tabi olduktan sonra da şükür ettim ve teşekkür ettim...

gülsem 22-02-2012 06:55 PM

Alıntı:

simree Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 820892)
:)) aslında mantığı çok basit..sevgi enerjisi yollamak evet bi parçası ama özü degil..özü bizim hayatımıza dahil olmuş hayatımıza bişekilde 5 dk hatta 2 sn de olsa, tv de görerek de olsa olayların bizim oluşturdugumuz gercekler oldugunu bizim içimizdekilerin yansıması oldugunu kabul edip, af dilemek...ben bu konuyu çok araştırdım,gecelerce günlerce, çok okudum...yani yaşantımıza giren her ne olursa olsun irili ufaklı tüm aksaklıklar bizim içimizdekilerden, davranışlarımızdan hatta atalarımızdan gelen hatalardan kaynaklı olarak hayatımızda var oluyorlar..bunu şifadan tutun da günlük basit bi olayda dahi kullanabilirsiniz, çünkü herşeyin sorumlusu biziz..mesela arkadaşım sormuşsun..şoför konusunda şöyle bir metini aklımdan geçirdim tekrar ederek...şöforun şu anda gitmemesinin ve beklemesinin tüm sorumlulugunu alıyorum, benden kaynaklanıyor özür dilerim lütfen beni affet, seni seviyorum teşekkür ederim... bu kadar..kelimeler eklenebilir çıkarılabilir, kişinin içinden nasıl geçiyorsa..samimiyet önemli ve bu 4 kelime şart...

yakın bir dönem önce bende araştırmıştım bu konuyu gerçekten güzel özetlemişsin mantık biraz daha yerine oturdu aklımda. bu yöntemi ben affetmedede kullanıyorum bazen. kızgın olduğum bazı kimselerin hayatıma girmelerinde bir sebep olduğu ve bir şekilde yaşanan olaydan sorumlu olabileceğimi düşünüp hoopono yaptığım oluyor ve işede yarıyor

simre_suray 22-02-2012 07:15 PM

kesinlikle katılıyorum, affetmek için harika bir yöntem... aslında mantığı çok karmaşık degil ama bu konu hakkında o kadar bilgi kirliligi varki anlaşılmaz hale getiriyorlar konuyu..alakasız yazıları durumları hoopono diye anlatıyorlar filan..ama olay öz itibariyle basit anlatımla bundan ibaret..ve mesela agır konularda söylemimi de detaylandırıyorum..hatta asırlar öncesinde bi dedemiz birinin başını vurduysa onun etkileri bizim hayatımızada yansıyabiliyormuş..

frezya 22-02-2012 08:32 PM

Sanırım sitede okumuştum o kelimelerin faydasını ve bir ara aynanın karşısına geçip söylüyordum.Hoopono oldugunu bilmiyordum.Peki simree,atalarımızın sorumluluğunu mu alıyoruz yani,ya neden biz alıyoruz ki sorumluluklarını ohooo sorumluluk bitmez valla :) Hadi aldık diyelim de,atalarımın ne yaptığını nerden bileceğim.Şöyle mi;biz hooponoyu uyguluyoruz bilsekte bilmesekte o yük diyeyim sıfırlanıyor gibi mi?Ve tabi ki kitabı okuyacağım ama örnek bir cümle versem.Örneğin başım ağrıdığında baş ağrımın bütün sorumluluğunu alıyorum,özür dilerim,lütfen beni affet,seni seviyorum,teşekkür ederim mi diyorum.Baş ağrım geçince de şükredip tekrar teşekkür ediyorum.Doğru mu anlamışım?

Işıldayan Safir 22-02-2012 08:39 PM

Atalardan gelenleri gen aktarımı gibi düşün. Nasıl fiziksel özelliklerimiz ya da bir takım hastalıklar genler yoluyla aktarılıyorsa ve kuşaktan kuşağa geçebiliyorsa inançlar da bu yolla geçiyor. Kimden ne geldiğini bilmemiz biraz sorun oluşturabilir tabii. Ve çözümlemek zaman alabilir. En iyisi atalarla bağları kesmek o nedenle.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:33 PM.