Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

25emel 30-12-2007 01:37 PM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Alıntı:

pisimbat Nickli Üyeden Alıntı
heyooooooooooooooo alk78 sevincli blissy 956k emel bacım gelmiş sefa geldin kardeşimmmmmmmmmmm çok özledim seni yahu emel varya şu şamanik varya beni çok kıskanıyor haberin olsun bacım smiliyface blook

aa34 aa34 nie yaf canınamı susamış girlhaha anladınız siz onuuu aa34

25emel 30-12-2007 01:52 PM

heyy milett artık bir arabam var s45apk yeni katılan arkadaşlarımızdan zeze_emre satılıga cıkardıgı bir audi vardı ucza kapattım sung66 şimdi sırada arabamı burada göstertmeeek varr atakan su ekletiyide eklesek arabamı herkesler görse sevincli sevincli sevincli

pisimbat 30-12-2007 02:02 PM

ilk kutlayan ben olayım canım hayırlı olsun aman dikkat et senin oraların kar'ı buz'u bitmez mutlaka zincir olsun arabada şehiriçinde bile keyifli sürüşler emelcim audi çok güzel bir arabadır sağlamdır güzel seçim ark5 thumbsanim cat56 b456

pisimbat 30-12-2007 02:04 PM

bak şamanic kardeşim geldi artık ona göre bana sataşırken kıskanırken yazarken 2 kez düşn bence hoş ben tek başımada yeterim sana 44 blook

hülyaa 30-12-2007 02:08 PM

emelcim hayırlı uğurlu olsun araban...gülerek kullan vede dikkatli kullan..mutluluğun sözlerine yansımış.. blissy
senin adına bende mutlu oldum.. super

hayatimdegisti 30-12-2007 02:11 PM

Tebrikler.Yeni yilda yeni araban hayirli olsun Emel :) Dikkatli kullan aa34
Extrasini göster butonuna tiklayinca diğer üyeler görebiliyor. sung66

pisimbat 30-12-2007 02:23 PM

blook ben anlamadım şimdi araba gerçekmi hayalmi yahu safmıyım ben salakmıyım ben cat56 ben bi onu biliom dusun 44

hayatimdegisti 30-12-2007 02:30 PM

Secret arabası bu...Yani hayali diyemeyiz ama gerçekde diyemeyiz.Marketten alabiliyorsunuz.
Extralarinizi satisa cikartabiliyorsunuz.Emre satişa cikartmiş Emel almiş.Yakinda gerçeğinide alacaktir..
Bu arada Pisimbat çok güldüm ekran başında.Kardeşimde soruyor ne oldu niye gülüyorsun diye...
:)

25emel 30-12-2007 02:38 PM

Alıntı:

ilk kutlayan ben olayım canım hayırlı olsun aman dikkat et senin oraların kar'ı buz'u bitmez mutlaka zincir olsun arabada şehiriçinde bile keyifli sürüşler emelcim audi çok güzel bir arabadır sağlamdır güzel seçim ark5 thumbsanim cat56 b456

saoll pisimbatım benim 44

Alıntı:

bak şamanic kardeşim geldi artık ona göre bana sataşırken kıskanırken yazarken 2 kez düşn bence hoş ben tek başımada yeterim sana 44 blook

aa34 aa34 aa34 aa34 etabe kolaymı bizimle ugrasmak bea 2600 2600

25emel 30-12-2007 02:39 PM

Alıntı:

hülyaa Nickli Üyeden Alıntı
emelcim hayırlı uğurlu olsun araban...gülerek kullan vede dikkatli kullan..mutluluğun sözlerine yansımış.. blissy
senin adına bende mutlu oldum.. super

saol hülyam... yanlız ben sürat sevrim f678h yanlış anlaşılmasın kesinlikle tavsiye etmem ooo67 laf aramızdakalsın ama ne yapayım severim 12389 partysmiley

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:56 AM.