![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) heyy milett artık bir arabam var s45apk yeni katılan arkadaşlarımızdan zeze_emre satılıga cıkardıgı bir audi vardı ucza kapattım sung66 şimdi sırada arabamı burada göstertmeeek varr atakan su ekletiyide eklesek arabamı herkesler görse sevincli sevincli sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ilk kutlayan ben olayım canım hayırlı olsun aman dikkat et senin oraların kar'ı buz'u bitmez mutlaka zincir olsun arabada şehiriçinde bile keyifli sürüşler emelcim audi çok güzel bir arabadır sağlamdır güzel seçim ark5 thumbsanim cat56 b456 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bak şamanic kardeşim geldi artık ona göre bana sataşırken kıskanırken yazarken 2 kez düşn bence hoş ben tek başımada yeterim sana 44 blook |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) emelcim hayırlı uğurlu olsun araban...gülerek kullan vede dikkatli kullan..mutluluğun sözlerine yansımış.. blissy senin adına bende mutlu oldum.. super |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Tebrikler.Yeni yilda yeni araban hayirli olsun Emel :) Dikkatli kullan aa34 Extrasini göster butonuna tiklayinca diğer üyeler görebiliyor. sung66 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) blook ben anlamadım şimdi araba gerçekmi hayalmi yahu safmıyım ben salakmıyım ben cat56 ben bi onu biliom dusun 44 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Secret arabası bu...Yani hayali diyemeyiz ama gerçekde diyemeyiz.Marketten alabiliyorsunuz. Extralarinizi satisa cikartabiliyorsunuz.Emre satişa cikartmiş Emel almiş.Yakinda gerçeğinide alacaktir.. Bu arada Pisimbat çok güldüm ekran başında.Kardeşimde soruyor ne oldu niye gülüyorsun diye... :) |
Alıntı:
|
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:56 AM. |