![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) üzülme pisimbat sadece sen değilsin...bende gerçekte aldı sandım..hani ucuza kapattım falanda değince...bende sandım ki gerçekten aldın.. khkh56 neyse biz inandığımıza göre gerçeğide kapına gelir yakında... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) aha eyy site ahalisi atakan bana rüşvet verdi hemde villaa khkh56 ama bilmiyorki ben hala saf bir cat56 hayatimdegisti has sent you a Barbados'da Villa (Çekim Gücü Ürünü). If they left a message explaining why, it will be below: şimdi bu benim ilerde olmasını istediğim bişeye hayali olarak kavuşmam anlamınamı geliyor bir nevi dilek ağacı olayımıdır bu ben kimim nerdeyim yahuu blook zınk durdu aklım valaa blook bu araba benim evrene gerçekleşmesi için yolladığım niyetim/duam bir nevi bak şimdi iyce karıştı aklım evren dediğin allahın yardımcısımı yani yoksa kenan evrenmi eğer o ise yandın emel duaların dileklerin hep olur inallah kardeşim şamanik konusuna gelince bak tırstı yok piyasada kıskanç senide elimden almaya kalkar o bilirim sakın kanma emel smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) blook cat56 2008'in ilk cafe mesajı benden olsun istedim blook 4897 dusun 44 sevincli mmaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwwwuuuuuuuuwwwwwwwwwwwww miyyyyyyyyyaaaaawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww dlckrn dlckrn dlckrn dlckrn dlckrn dlckrn dlckrn dlckrn tek başıma kldım yahu kaç saatir koca sitede eğlenin siz cat56 dikin siteye bekçi gidin eğlenin siz dlckrn dlckrn dlckrn blook ks3 blook uykulusmile uykulusmile uykulusmile |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Aa olur mu pisicim bende burda nöbetteyim :P Bu aralar canım pek bi sıkkın o yüzden mesaj zamanadım ama hepsini okudum. Madem başladım o zaman birer kahve ile başlayalım mesajlara felan değil mi :P http://www.resim-yukle.com/img01/15/...ressure-dc.jpg |
ayrıca atakan beyefendiye bir sitemim var nedeni şudur : atakan herkes herkese ''karma'' veriyor ama hınzır atakan ben veremiom yahu sanacaklarki pisimbat cimri bir karmayı bizden sakınıyor bilselerki gönül ne karmalar vermek istiyr ama tahminimce bir komplo içindeyim ben şu şamanik dlckrn cat56 blook(canımsın kıskançsın ama cansın yahu)ve atakan beni çekemiyorlar emel bacım yetiş yahu cat56yi köşeye sıkıştırdı karma verdirmiyor bunlar ben cimri değilim deil karma yüreğimin kelimelerini sunuyorum sizlere dusun şaşkın site yönetimi karma vermek istiom tamir edin benim karmamı blook khkh56 atakan şaka yapıom biliyorum ben göremiom dimi o karma verme zımbırtısını anca teşekkür edebiliyorum ben ben garip cat56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) pisicim niye karma veremiyon canım... cat56 her kesin isminin altında yeşil ve kırmızı oklar var sen sadece bizlerinkini görebilirsin canım.. teşekkür butonu altta sadece canım.. cat56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ya bu arada karma demişken... atakan beycim biz niye yarım saat arayla karma verebiliyoruz??? dusun |
|
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:59 PM. |