![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) geçen hafta cuma günü tanıdığım biri (ismi lazım deil ttli3 ) evlilik olayına adımını attı.vallaha sabahlara kadar içesim geldi efkarımdan sevincli insanın sevmediği biri ile evlilik yaptıgını düşünemiyorum şaşkın hoş bayramda az kalsın bende ona kızıp birine nikah kıyıyodum ya o zaman anladım sevmediğin biri ile bir evliliğin olamayacagını...hiç bir şey hissetmediğin biri ile bir ömür paylaşmak... rt67 kötü beee...günümüzde ne olacak olmassa boşanırım gibi bir düşünce çok yaygın ya nese... valaha allah biliyor ya içimi 4897 acıdım ona... gittim arkadaslarla gezdik dolaştık falan unutmuşum meger. ertesi sabah hatırladım mevzuyu...şimdimi girlhaha yazık kurbanlık koyun gibi düğün gününü bekliyor aa34 aa34 huu bekar arkadaşlar aman gözünüzü seveyim sakın mantık evliliği yapıcam die gidip sevgi yoksunluğu yaşadığınız birine nikah kıymaya kalkışmayın ha!! vallaha bilare test ettim olmuyor terli345 |
Alıntı:
ahhh silvara senla bir alıp vermediğim yoktu benim oysa ne yaptı ne etti site yöneticiliini kötüye kullandı benim gibi küçük(40) cat56 aahhh ahhhhhhhhh alma mlumun ahını çıkar aheste aheste umarım seninde site ayaların bozula silvara 44 khkh56 Alıntı:
heyttt evet ya bozdurmasınlar kalitemizi bizim blook silvara dlckrn şamanik dlckrn blook cilgin897 sevgilerimle cat56 cat56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hehehe bozulmaz ki benim site ayarlarım dermişimmmm :P (bozulurmuş) Yerim seni ben minik kedi bide tehtit etmiş pati atarım diye. Sen cırmalayamazsın ki, kıyamazsın :P smiliyface (Tırstım şimdi aslında kedidir ne yapsa yeridir şeklinde ama yiğitliğe de laf söyletmeyelim ) Kız pişş shaman bu cadı kedi pati atcakmış öylee diyooooo :P (Du ben yalakalık yapımm biraz.) Aaa pisim bugün ne kadarr güzelsin. Nee kadarrrr şekersin aman aman kıyamam :P |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ayarlarım bozulduğu için foruma giremediğimden... khkh56 khkh56 şaka bi yana benim ayarlar bozuldu arkadaşlar yeni yıl sendromundan sonra hala birikmiş mesajlarınızı okumaya çalışyorum... şeytan gıdıklıyo hepsini okunmuş say diye ama melek diyo olmaz ayıp... silvara şekerim.. gel biz vazgeçelim bu davadan.. benim yüzümden sende yanma şeker... pisi dediğini yapar...sitemizin bi tanesi o.. hem bak atakan da ondan yana.. yanarız valla.. intikam soğuk yenir şeker ben şimdi sessiz takılıcam.. serde akreplik var 100 yıl sonrada olsa bulurum bi yolunu.. tüyleri niye kattın işin içine... kim kıyabilir senin güzel tüylerine.. ama sen yinede;; pisi cimmm tenhalarda tek başına dolaşma.. girlhaha emelim canım senin geri sayıma az kaldı o zaman be kuzum yine ... 15 tatile ne kaldı şurda.. kıyamammmm.. sevincli |
ayrıca kompilmana gerek yok ben sevimli şeker kel ve güzel bir pisiciğim Alıntı:
tüylerimi kemodana dolayı kazıttım yahuuu keltoşşşşş (şahika misali )oldum asıl sen tenhalarda dolaşma şaman hanım ansızın bir kedi tırmalar falan blook khkh56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) şok olmayalım diye belirtiyorum .. pc05 mesajlarımızı bu bölüme taşıdım.. girlhaha http://www.hayatimdegisti.com/forum/...i-t3919.0.html |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sıcak bir salep verecek kimse yokmu şu garip dusun 4897 cat56 blook |
buyur canım afiyet olsun.. cat22 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:18 AM. |