![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
Hem salep beni sever ama ben onu hiçç sevmem. tarçınlı felan ıykkk :P khkh56 Biliyorum sahlep buna pek üzülüyor ama o da derdine yansın canımmmm khkh56 khkh56 khkh56 Sende kıskanma kahveler sahlepler beni seviyo bana aşıkalr diye hıh kıskanç emel :P khkh56 khkh56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) anaaa ne ara bana kıskançç dedin yafff 2600 bak kaçırmışım bunuuu nese ben gidiyom yatmaya 12den önce uyumalıyım yoksa sabaha işler kötü terli345 tövbe uyanamammm sapkal89 haydınn sekerlerr ben giderr hemde yatarrr sizlerede iii gecelerrrr kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ii gecelerrrr..iyi uykular.. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) efenim günaydınnnnn :) İyi uyudunuz mu kıskanç emel hanım khkh56 khkh56 khkh56 Ben de günün kahvesini içiyordum size de ikram ediyim :P http://www.resim-yukle.com/img01/15/...rfincanaa6.jpg afiyetler olsun, gününüz güzel geçsin :) kiss3 kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) blook dlckrn cat56 maaauuuuuuuuuwwwwwwwwwwww |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) pisssttttt... khkh56 canım benimmm... cat22 ark5 kiss3 bak seninkilerden birinin videosunu ekledim izledin mi.. cat ce bölümüne .. pc05 çok tatlısınız be cat56 cim... b456 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) gördüm gördüm kaçarmı benden yahu |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) kizgin1 789569 blook dlckrn cat56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
khkh56 khkh56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) khkh56 khkh56 Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:19 PM. |