![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın herkese veeee Cumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaa :) derty vay be saat ne çabuk 11 olmuş nerdeyse |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) keyvan hoş geldin canım, ikizleri benim için candan ciğerden bir öpüver,, kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) merhaba arkadaşlar ya benim bildiğim kafe kalabalık olur aslında sitemizin üye sayısı da bir hayli fazla ama iki gündür hiç kimse konuşmamış bu kafede güzel bi sayfa olmuş.bari bugün ben yazayım da günü kurtaralım ::)ya gerçekten bu site çok güzel daha da önemlisi bu sitede ki kalbi çok çok güzel arkadaşlar herşeyden güzel insanların aynı amaç için bi yerde toplanması dertlerini hüzünlerini sevinçlerini paylaşmaları çok güzel hepinizden allah razı olsun çok kısa olan hayatta umarım üzülmeye ayırabileceğiniz bir saniyeniz bile olmaz inş. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bu kapalı havalar ve güneşin olmaması içimi çok sıkıyor çok daraltıcı bi hava şaşkın bad45 bad45 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bugün marolim çok çok çok bozuk. çok büyük hayal kırıklığına uğradım. hayal abla bana biraz enerji göndersen ne güzel olur. bugün çok ihtiyacım var. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) art56art56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bugün kendimi kötü hissediyorum bende,havadanmıdır bilinmez,ama dün gayet iyiydim gün boyunca güldüm.bugün ise içimde inanılmaz derecede ağlama isteği var.ağlayamıyorum işyerimde insanların beni böyle görmesini istemiyorum.ama biri gelip neyin var dese patlayacağımıda biliyorum.ego.güven.g ve suçluluğu sabahtan beri dinliyorum.birde sabahtan çok sinirli uyandım 4897.ya ben düne kadar çok iyiydim birgün iyi bir gün kötü olmak istemiyorum.ağlıcam şimdi. agl34.yardım edin lütfeennnn.hayalablacımmm,arkadaşlar.. 88a |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) GÜNEŞİM, ÇİÇEĞİM neoldu size kuzularım bol bol enerji gönderiyorum..alıyorum deyip alın..bu durumlar arada sırada yaşanıyormuş..olağan kabul edin..gülmek ve ağlamak enerji boşalmasıdır..içinizden ağlamak geliyorsa ağlayın..sonrada sepebsiz ağladığınız için kendinize gülün...ama benim yolladığım enerjiyi aldıktan sonra ağlayacağınızı sanmıyorum..kendinizi neden bu böyle diye sıkmayın..birde aklınızda olsun..ben hergece şifa gönderiyorum zaten ..kendinizi o, la, la hissettiğiniz zaman hayal ayazın gönderdiği şifayı kabul ediyorum deyin..olurmu..hadi gelin bi öpeyim kiss3 hah bişeyciğiniz kalmadı geçti gitti..işte.. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ttli3 canım ablam benim sonsuz teşekkür ediyorum.senin o kocaman güzel enerjini aldım bile kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hayal ablacım sen bir tanesin seni çok seviyorum. çok teşekkür ederim. kiss3 kiss3 kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:57 PM. |