Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

yildizlar 10-11-2007 11:22 PM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Alıntı:

25emel Nickli Üyeden Alıntı
arkadaslar sitemizin sevgili kedisi ile konuştum bugün şimdi ankarada tetkikler için hastanede meme kanser teshisi kesinleşmiş sanırım alacaklarmış tek gögüsü,ameliyat günü belli deil henüz. fakat güzel haber metastas sozkonusu deil super ( bilmeyenler için metastas hastalıgın vücud yayılımı demek) birde rahminde myom tesbit edilmiş ondan da biopsi alınmış.kanserle bir alakası yok merak etmeyin.bu ayrı bir durum bakalım neler olacak hayırlısı... pisimbatın morali çok iyi hastalıga karsı meydan okuyor resmen konuşma boyyunca espiriler havada ucustu. tabii en cok o yaptı sevincli hepinize cok selamı var kiss3

Geçmiş olsun sevgili kedimize. En kısa zamanda sağlığına kavuşacak çünkü o "Asi-hırçın-hür-küstah,sabırsız,like a cat,PAŞA KIZI".

Kocaman sevgiler, acil şifalar... hismiley cat3500

eylulx 10-11-2007 11:23 PM

dunk56ya arkadaslar konu ile alakali degil ama bende kopek satin almistim ama yok benim kopegim bu sitenin yeni dizaynini cozmus olan var mi?

eylulx 10-11-2007 11:25 PM

acaba benim siirn canavarimdan korktuda mi gelmedi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ks3

hayatimdegisti 10-11-2007 11:31 PM

Alıntı:

SuMBuL Nickli Üyeden Alıntı
acaba benim siirn canavarimdan korktuda mi gelmedi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ks3

Henüz sanal hayvanlar tanimlanmadi siteye..Bu yüzden gelmemistir.Bosuna para harcamayin gogogo

hülyaa 11-11-2007 02:42 AM

amaaannnn sinir oldum gece gece bir konu açalım dedik,beceremedik...resimleri indiremedim...ne güzel bir ruh halim vardı...neyse ben en iyisi yatıp uyuyayım.. dusun
herkeze iyi geceler...hepinize kucak dolusu sevgiler...kusura bakmayın emi...hoş bir konu olacaktı lakin boş bir konu oldu 88a

shamanic 11-11-2007 04:20 AM

emelcim cat56 olan selamların altına benide ekle...
ankarada arkadaşlarım ve akrabalarım var.. ihtiyacı olursa canı gönülden yanında olurlar.. söylede aklında bulunsun.. (nolur nolmaz)
yüreğimiz zaten kendisiyle ama bilsinki hiç bir koşulda tek değil.. cat56 gururu falan yapmasın... ark5 ...
her şeye rağmen pozitif olmasına sevindim.. en azından içindeki 9 canın farkında canım arkadaşım..
fazla uzatmasın çabuk gelsin... yoksa biz geliriz haberi olsun..

hülya cım beceremedim diye hayıflanıp durma olmuş bak hemde çok güzel.. ama sen genede git uyu... gece uykusunun yeri ayrı.. bende sizleri bi göreyim diye geldim..
çok yorgunum dostalar bu gün ... ama yorgunluktan uyuyamıyorum ki.. şöle bi dolanıp çıkayım bari..

sevgiler.. iyi geceler..
http://www.yorkietalk.com/forums/ima...ilies/ghug.gif

yakamoz 11-11-2007 07:07 AM

Alıntı:

25emel Nickli Üyeden Alıntı
arkadaslar sitemizin sevgili kedisi ile konuştum bugün şimdi ankarada tetkikler için hastanede meme kanser teshisi kesinleşmiş sanırım alacaklarmış tek gögüsü,ameliyat günü belli deil henüz. fakat güzel haber metastas sozkonusu deil super ( bilmeyenler için metastas hastalıgın vücud yayılımı demek) birde rahminde myom tesbit edilmiş ondan da biopsi alınmış.kanserle bir alakası yok merak etmeyin.bu ayrı bir durum bakalım neler olacak hayırlısı... pisimbatın morali çok iyi hastalıga karsı meydan okuyor resmen konuşma boyyunca espiriler havada ucustu. tabii en cok o yaptı sevincli hepinize cok selamı var kiss3

Emelcim mesajı şimdi gördüm inan çok ama çok üzüldüm. Görüştüğünde bizdende selam söyle ve tedavisini hiç aksatmasın lütfen birde mutlaka bir psikologlada iletişime geçsin. Ne kadar doğru bilmiyorum ama malesef türkiyede 3 kadından birini buluyormuş bu olmaz olası, pisimbatım paşanın kızı sitemizin catstarına acil şifalar diliyorum bir an önce iyileşmesi için dua edeceğim.
sevgilerimle...

eylo 11-11-2007 11:24 AM

cat56 en kısa zamanda iyileşip aramızda olsun inşallah tüm kalbimle iyileşmesi için dua ediyorum

hayatimdegisti 11-11-2007 05:11 PM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

suzzy Nickli Üyeden Alıntı
ay canım sağol..
sıkıcı oluyor mail adresimi görünce,
sanırım kaydolurken yanlışlık yapmışım..... 4897 4897

Ben bir bakayim neden boyle oluyor diye normalde mail gozukmemesi gerekiyor şaşkın

Kullanici adinzi mail olarak gozukuyordu değiştirdim.Şu an teşekkür ettiğinizde kullanıcı adı gözüküyor.

25emel 11-11-2007 06:59 PM

sevgili arkadaşlarım selamlarınızı büyük zevkle iletecegimden emin olabilirsiniz.tüm dua dileklerinizi iletecegim ttli3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:52 PM.