![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
Kocaman sevgiler, acil şifalar... hismiley cat3500 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) dunk56ya arkadaslar konu ile alakali degil ama bende kopek satin almistim ama yok benim kopegim bu sitenin yeni dizaynini cozmus olan var mi? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) acaba benim siirn canavarimdan korktuda mi gelmedi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ks3 |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) amaaannnn sinir oldum gece gece bir konu açalım dedik,beceremedik...resimleri indiremedim...ne güzel bir ruh halim vardı...neyse ben en iyisi yatıp uyuyayım.. dusun herkeze iyi geceler...hepinize kucak dolusu sevgiler...kusura bakmayın emi...hoş bir konu olacaktı lakin boş bir konu oldu 88a |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) emelcim cat56 olan selamların altına benide ekle... ankarada arkadaşlarım ve akrabalarım var.. ihtiyacı olursa canı gönülden yanında olurlar.. söylede aklında bulunsun.. (nolur nolmaz) yüreğimiz zaten kendisiyle ama bilsinki hiç bir koşulda tek değil.. cat56 gururu falan yapmasın... ark5 ... her şeye rağmen pozitif olmasına sevindim.. en azından içindeki 9 canın farkında canım arkadaşım.. fazla uzatmasın çabuk gelsin... yoksa biz geliriz haberi olsun.. hülya cım beceremedim diye hayıflanıp durma olmuş bak hemde çok güzel.. ama sen genede git uyu... gece uykusunun yeri ayrı.. bende sizleri bi göreyim diye geldim.. çok yorgunum dostalar bu gün ... ama yorgunluktan uyuyamıyorum ki.. şöle bi dolanıp çıkayım bari.. sevgiler.. iyi geceler.. http://www.yorkietalk.com/forums/ima...ilies/ghug.gif |
sevgilerimle... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) cat56 en kısa zamanda iyileşip aramızda olsun inşallah tüm kalbimle iyileşmesi için dua ediyorum |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sevgili arkadaşlarım selamlarınızı büyük zevkle iletecegimden emin olabilirsiniz.tüm dua dileklerinizi iletecegim ttli3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:52 PM. |