![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ayy harika olmuş cafe yaa sevincli çiçek bahçesimi desem resim sergisimiii ark5 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) suzzy resim eklemeyi öğreniyo az kaldı emelcim... bir iki ufak problem yaşıyor ama akşam halledecekmiş evden söz verdi merakla bekliyorum.... bize bi sürü güzel yapcak bakalım şeker... kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ayy yine okunası biir sürü şey eklenmiş siteye ... pc05 lakin benim zamanım yok şaşkın |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hihihhiii... y789 arkadaşlar en güzel resim eklemeyi shamanıc öğretiyor...bana 5 dak.öğretti.... ark5 her tarafı resim doldurasım geliyor...ama beni atarlar öle bişey yaparsam...bazen birileri sohbet ederken bile araya bir resim koyuversem diyorum..ama olmuyo işte..çok zevkli birşey...video eklemeyi de atakan beyin yazdıklarından öğrendim... sevincli şşşşşşşşt shamanic suzzye resim kopyalamayı öğretirsen ayvayı yeriz...artık her konuya bir resim bulur o khkh56 khkh56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) teşekkürler shamanic bunlar işimi görür |
|
sorun değil canım shamanc'i yordum biraz ama ne olduğunu anladım galiba.... şimdi.... problem çıkmadan yapabilirsem size çiçek yolliycam bol bol .. ama en çok ta shamanic'e neutrali5 |
ayyy alemsin şekerim... ben bi öğreneyim bak ne oluyor... çiçekçi dükkanına çevirmessem,noolayım.... khkh56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:20 AM. |