![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) saat kaç yaf? gün çoktan aydı smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) y789 ben güne yeni başladım sayılır |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] bu saat uyananlar vr belki örnek senemce abla sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) herkese iyi günler, iyi öğlenler |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) gene sıcak bir gün ankara dahada sıcakk pff ama genede guzel bir gün bu gun bi kalabalık var caddelerde nedenini anlayamadıgım tabi her kez bi yerlere iftara davetli her halde ondan |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sen sıcak diyosun ya burası da sonbahara geçti istanbul...Nasıl rüzgar oluyo ..ve sıcaklık birkaç derece düştü farkedilir olarak ,ankaraya şaşırıyorum ama nasıl sıcak oluyo o kadar hayret |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) istanbul yarın 30 derecenin üzerine çıkacak... sapkal89 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) şimdi bi normal ankara sıcagı var bide bigci angarası sıcagı var ben ankaranın en püfür püfür mekanındayım mezarlıgın orda ama dısarda calısan bi insanım hareket halinde bi insanım dısarda 30 derece varsa ben en azn üstümdeki tulum calısma sartlarım vs vs 36 37 derece hissediyom u sıcaklıgı sevincli ama genede guzel bi hava |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ben baharları seviyorum ,en cok sonbahar ,yarın demek yine sıcak olacak en iyisi hiç evden cıkmamak ttli3 ttli3 ama o kadar sıcak oldu ki bir ara yani insanı çıldırtacak kadar ,yaklaşık 45 gösterdiğini hatırlıyorum arabanın içinde ttli3 şimdi 30 derece normal geliyor wave |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:40 AM. |