![]() |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) slm herkese :) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım umarım bu mp3lerin bi faydasını görürüm :) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Yaklaşık bir aydır hafta içi mesai saatleri boyunca özgüven ve suçluluk duygusu telkinlerini dinliyorum, henüz bir değişiklik hissetmedim. Çok mu suçluyum, acaba ondan mı? 4897sevincli |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ego ve guven guclendirici ile kilo verme telkinini mp3 e yukledim ikisinide ayni anda dinliyorum. Bu arada alnimin ortasinda tam gozlerimin uzerinde agrilar oldu ama benim sinizutum de var acaba bu beklenen agrilar mi yoksa sinizutten kaynaklanan ayirtedemedim. Bir de her gun duzenli dinleyemiyorum ama dinlemeye calisiyorum bunun ters etkisi olur mu. olumlamalari da bazen sabahlari unutuyorum telastan. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydııııııın herkese sevincli Gününüz aydın olsun, mutluluktan başınız tavana vursun y789 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın... mutluluktan başım tavana vurdu :) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) beni görünce bu kadar mutlu olacağını bilseydim dün akşamdan yazardım y789 hayırlı işler Mümin Bey'cim girlhaha |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) saolun redflowers'cim :) uzun zamandır yoksunuz :) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sen öyle san :) uzak takipteyim. akşam eve yorgun dönüyorum. e zaten 1 saat seninle konuşuyoruz telefonda, sonra pofidi gandi tumba yatak y789gözüm üzerinizde forum ahalisi ona göre girlhaha |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:36 PM. |