![]() |
Alıntı:
|
george busha ayakkabılarını fırlatan gazeteciyi canı gönülden kutluyorum.Muntasar El Zeyid smil56 |
İstanbul'dayım sevincli |
|
Alıntı:
Sadece osym de duyuru var 24 aralık la - 5 ocak arasında tercihler yapılcak klavuzda 24 aralıkta yayınlanır...Ben de takip ediyorum :) Başarılar dilerim. İnşallah isteiğin yere yerleşirsin. sevgiyle kal |
periliceciğim çok teşekkür ederim yüreğime su serptin canım kiss3 Allah hepimizin kalbine göre hayırlı olanı versin canım Çok sevgilerimle tatlımhttp://www.postaciniz.com/wp-content...iz_com_004.jpg |
bende yılbaşında istanbuldayım... Aşk Semineri için =) |
yazcak bişi bulamdım siteye... anlatın ya ne oldu "yemekteyiz" de.. bişiler yapın anlatın havalar ne olcakmış... |
yemekteyiz yine aynıydı, yine özenerek yemek yaptılar gelenler de aç olanları hiç düşünmeden iğrenç, ağzımın tadı bozuldu falan dediler... bu programda yemeklere iğrenç diyenlere sinir oluyorum:( havalar da iyice soğuyacak, zemheri girecek bir dahaki hafta sanırım, yarın da istanbulda kar yağışı bekleniyor:) biraz da kendimden bahsedeyim:) 3 hafta oldu telkinleri dinleyeli ego ve suçluluk, hala onları dinliyorum ekleyecek başka bişey bulamadım:( |
ha gayret 500 syfa olcak |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:01 AM. |