![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) arabamııı markası ne sevincli aslında kıs olsa kar yagsa yollar buz tutsada kaysak sevincli yada gece 12 1 den sonra halı sag macı yapsak karlarla kaplı sagda |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) herkese iyi akşamlar - oya hanııım, porogramınızı çok seviyoruum sizi çok seviyooruum - saol canım... - oya hanııım, ben griptim sizin porogramınızlan eyileştim - naptın canım naptın? - sizin porogramınız moralman destek oldu, kendimi süpermen yaptım - aaa hadi ya ne güzel - çok seviyoruuum siziiii - saol canım, sana da bir ütü masası hediye ediyoruz. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) idea3 blook çatal bıçak takımıda verebilirdi... girlhaha selam.... sapkal89 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) khkh56 selam |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] Herkeza hayırlı geceler selamlar . Nasılsınız |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) herkese iyi geceler, vien1 wave gulensmiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) İyi geceler kafede kimse yokmu orda kise varmı |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın millet.Öğlen oldu uyanın artık hadi y789 .Ya da uyuyun uyuyun benim yerimede uyuyun. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) herkese iyi öğleler, gününüz aydın olsun |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:58 PM. |