![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) gece telkin listemi dinledim sabaha kadar... smiliyface benim gün güzel başladı 5.15 de uyandım... sabah sporu.. ekmek almaya gittim... duş aldım... kahvaltı... ardından kahvemi de içtim... zımba gibiyim... işlerim çok ama... enerjimde çok... hismiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın herkese.Bugün yolculuk var bana.Bandırma'ya dönüyorum.Yol stresi mi ne yaptım yine bir garip uyandım. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
çok güzel anlatmışsın...sabahları zinde uyanmak ve güne böyle güzel hazırlanmak gerçekten çok güzel.. super bende her sabah kızıma güzel bir kahvaltı hazırlarım önce... ttli3 sonra duşumu alırım..evimi...mutfağımı bir güzel toplarım...ikimizde şıkır şıkır hazırlanıp evimizden çıkarız... böyle keyifle evden çıkınca günümünde güzel geçtiğini farkediyorum... blissy |
ben yolculuk yapmayı çok severim...uykusuzluk problemim olmasa tabii... b456 ama sen tadını çıkar yolculuğunun canım benim...kendine iyi bak iyi yolculuklar şekercim... hismiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Teşekkür ederim ablacım.Yolculuk boş geçmiycek zaten bu gidişle.3 gün Bandırma ardından Ankara.Hatta bundan sonra devamlı Ankara büyük olasılıkla.Sen bende neler değişti bir bilsen. kiss3 |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) aa gidio musun redflowers:) sanırım o gün verdiğin karar ankaraya gitmek yönünde:) hadi hayırlısı bakalım adına sevindim. smiliyface |
Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) İşte geldim burdayım.Evimdeyim. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:19 PM. |