![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın dostlar ... fbsmile smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın lier |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın arkadaşlar... sapkal89 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) kaafinur sanada günaydın... fbsmile bu gün pek fazla gelen giden yok... herkes ya tatilde yada işleri var... smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hpm2 Günaydın. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) birileri gelip gidiyor??? ateşe odun atıyor. daha derinden, daha içli yansın diye... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Söz dinlemeyene prim yok. O ateş onları da kavurur haberleri yok. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) 98569 bu son mesajlara fransız kaldım galiba... blook ama siz kötü bişey söylemzsiniz smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) patron nerdesin sen yaf. kaave içelim hadi. kimse yokmu bize kaave yapacak??? başım da ağrıyor zaten kesip atacam en sonunda... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Dinlemeyelim bence.Ben dinlemiyorum şahsen.2 günde kim kimi tanıyıpta yorum yapabilir ki.Ateşte odun olmaya mahkum...Biz tanırken kendimizi kısıyoruz.Millet almış mendili eline halay başı.Yok öyle. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:40 PM. |