![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın dostlar yine bir eylül gününden hepinize günaydın... hismiley http://img100.imageshack.us/img100/4...reseyolug5.jpg |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın arkadaşlar. sapkal89 super |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) uy897 Kocaman günaydın herkese kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydııınnn.Herkese bi dolu sevgiler kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) gel buyur sapkal89 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) teşekkür ederim mümin ama daha izinlerden yeni döndüm... ii bile diyemem bu aralar çok çalışmam lazım... siz bizlerin yerine tadını çıkarın istanbulun... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Herkese merhaba, mutluluk dolu günler... kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) herkese günaydın. bugün mutluluğu seçelim arkadaşlar... ve ne yapmak istediklerimizi bir gözden geçirelim. hayattan ne isityoruz? bir kağıda yazıp o anı yaşıyormuş gibi hissetsek "nasıl olur?" buyrun size kuantum smiliyface sağlıcakla... sapkal89 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) happy6 Günaydınlar olsun herkese bol neşeli günler arkadaşlar k8908 f678h |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:13 AM. |