Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

bigci 02-09-2008 04:49 PM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

o zaman hiç tavsiye etmem kızınıza zarar verir ben galiba bu köpegi köye yollayacam ben ayrılmak istemiyorum ama mahkeme kararı uyutucaklar onu sonsuza kadar :(((((((

[b]
köpek davar köpegi davara gitti 2 sene artı 1 yasına kadar karanlıkda yetişdi + yalaka süs iti yapmadım dobiyi kimseye sevdirmedim o bi kangal fifi degil !!!!!!!!

asalet onun cüssesinde ve sesinde ayı bogan cinsi babası ayı bogan kankan cinsi anası karabaş ayıboganın cüşsesinin ve fikir telakisini almış anasınında kafayı almış kafa kap kara vucut ip iri köy köpegi yani burda alanım musayit dükkanın önü kocaman arazi gündüzleri orda toprakda felan eşelniyo burda dogan alanında yaşattım köpegi dogal mamalarından fazla yedirmedim yogurt süt un tuz şeker mama sını kendim yaptım bugda ve arpada kal yapıp yedirdim
o bi alan savunma uzmanı o benim her şeyim ama malesef ayrılmak zorundayız :/ bu arada senn dediklerin kangal degil
davar itleri yada akbaş kangallar kangallar asla uysal degildir sadece hane dısında uysaldır oda baskasının mekanında oldugu için 14 yasımdan beri köpek yetişdiriyorum ben gulensmiley ısırmazlar ama saldırgandırlar öyle büyük bi vukatları olursa ısırmazlar yere yatırıp adamın üstüne tuneyip etkisis hale getirirler nobosivircim

Novos 02-09-2008 04:53 PM

bırak ne bir şey yapmaması ben küçükken, sokaktan geçerken üzerime saldırmıştı, nasıl bağırdım fatma teyze diye düşün son anda sahibinin sesini duydu da geri çekildi, köpeğin ağzını 5 cmden gördüm müdahale olmasaydı kafamı parçalardı herhalde, Allah korudu anlayacağın.

bigci 02-09-2008 04:57 PM

[b] buyur kendi agzında söyledin sokak ! dobi sokak köpegi degil senden daha temiz emin ol yada benden daha temiz onu yıkadıgım şanpuanlar yurt dısından geliyo ve benim almadıgım proteinleri yemekleri o yiyo !

haa ben yakala emri verdigim an allahın oglu elinden alamaz dobini o ayrı mevzu ama alan savunma kangalları ısırmaz çok zorda kalmadıkları muhtetce gögüs atar yere yatırırlar üstüne tünerler zorda kalırlarsa ısırırlar !

benim köpegim senin bildigin sokak köpeklerinden degil brader
sıfır km bir araba veriyolar köpegime ama ben vermiyorum köpegim satılık degil sen daha safkan kangalların ne oldugun ögren sonra benle polemige gir tamammi bro .!

sanemce 02-09-2008 05:02 PM

arkadaşlaaaaar ben geldiiim smileydance
Serkan dobiyi o kadar çok seviyorsun ki günün 24 saati dobi den bahsedilse bıkmazsın biliyorum ve seni çok iyi anlıyorum. ancaaaaak ben başka bi konudan konuşmak istiyorum.. olur mu ?? izin varmı??

bigci 02-09-2008 05:03 PM

senemce abla bi şey diycem sna pideyi nasıl yapıyolar sen biliyonmu :D yemek tarifi felan versene bize

sanemce 02-09-2008 05:05 PM

bazen kızıyorum falan ama, seni seviyorum ben ttli3

Alıntı:

bigci Nickli Üyeden Alıntı
senemce abla bi şey diycem sna pideyi nasıl yapıyolar sen biliyonmu :D yemek tarifi felan versene bize

nasıl yapılıyor bilmiyorum ama google amcaya sorarız söyler bize girlhaha

bigci 02-09-2008 05:06 PM

googleye sorma bence :D ben kavgalıyım onla ne ise size iyi muhabbetler tadım tuzum kaçdı bir az uyuycam sıcak carpdı pfff ne kadar sıcakyaaa 17 saat ezan 18:28 de okunuyo 2.bucuk saat var az kelle yapıyım hadi size iyi muhabbetlerrrr sevincli

Novos 02-09-2008 09:39 PM

coffe2 sevincli vien1 krzm67 >:( emb23

cedrus48 02-09-2008 10:16 PM

Bu gece kutlama gecesi baksana arkadaşlar terfi etmişler. guitar derty hpm1 skan67 Haydi pastalar nerde happy6

Pamukk 02-09-2008 10:28 PM

nasılsınız arkadaslar hismiley

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:07 PM.