Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

sanemce 08-07-2009 10:38 AM

Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

dusun2 bugün sıradışı olarak...

daha önce etek bana yakışmıyor düşüncesiyle giymiyordum, bugün etek giydim mesela...

parfüm alacağım bugün , ama kullandığım parfümden değil başka bakacağım..

ya aslında her günümüz bir öncekinden farklı ama, farkın farkına varabilsek y789

benden bu kadar cadi_bm 8977

cadi_bm 08-07-2009 10:53 AM

Alıntı:

sanemce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470015)
dusun2 bugün sıradışı olarak...

daha önce etek bana yakışmıyor düşüncesiyle giymiyordum, bugün etek giydim mesela...

parfüm alacağım bugün , ama kullandığım parfümden değil başka bakacağım..

ya aslında her günümüz bir öncekinden farklı ama, farkın farkına varabilsek y789

benden bu kadar cadi_bm 8977

Bu daha başlangıç
Şimdilik iki tane hiç fena deill sung66
Dediğin doğru farkın farkına varmak...
Bazen bildiğim bişeyi aslında hani ezberden bilip anlamını sonradan idrak ettiğimi FARK EDİYORUM smil56

gülenver 09-07-2009 05:29 PM

Cevap: Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ KAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

slm,ben bugün üye oldum.nereye ne yazılır ne okunur bilmiyorum ama sıkıntımı bi yere yazdım.bulup bana yardımcı olmanızı istiyorum.teşekkürler

Belgin ∞ 09-07-2009 11:15 PM

Arkadaşlar Haber Türk'ye Prof. Dr. Nurselen Toygar beyni çalıştırmanın yollarını anlatıyor. İzlemenizi öneririm.

cadi_bm 10-07-2009 09:19 AM

Günaydınnn;
Nasılsınız??
Bu dün akşamdan beri kendimi çok kötü hissediyorum. Bu konuda konuşmayı sevmiyorum ve utanıyorum ama önyargıyla bakmaz burda kimse die düşünüyorum ve görmediğim için sizi (şimdilik :) ) rahatım kısmen.Paylaşmazsam kimseyle patlicam şaşkın bir arkadaşım dün beni bir arkadaşıyla tanıştırdı aynı ilden olduğumuz için olduğunu sandım saflık oluyo bazen bende ağla2neyse meğer niyeti gönül işi şeklindeymiş bana sonradan söyledi çocuğa sormuş nasıl buldun falan die o da şakayla karışık geçiştirmiş. Sabaha kadar uyuyamadım kötü rüyalar falan. Çok mu iticiyim çirkin olduğumu da düşünmüyorum ama nedenini kavrayamıyorum.O kişiye ilgi duyduğumdan değil de neden beni beğenmediğine takıldım sinir oldum. Çok kötü hissediyorum. Bir de sabah başka bir arkadaş şey dedi yeni çıktığı biri var ben bunu zor buldum sana da onun bir arkadaşını ayarlayayım ( !). Allahım ya bu gönül işlerinden ne zamandan beri böyle bahsedilir oldu. Sizce de çok kırıcı değil mi bu tabir? Kaynağı tükenmiş gibi kapmak bu gözle bakmak... Bunda bir yanlışlık yok mu? Sevgi nerde? Neden biz kızları bir tabiri caizse evde kalma korkusu sardı. Çıldıracam yahu agl34

aysegul_tirtil 10-07-2009 10:04 AM

bende cok karışıgım bu aralar içimde bir kaos vardı bikaç gündür dün aldıgım bi yakınımın ölüm haberi üzerine tümden şasırmış durumdayım.agl34 neden 24 yasında bir genç kız canına kıyar ki bu kadar zormu yaşamak

cadi_bm 10-07-2009 10:46 AM

Çok doluyum ya şöyle yüksek bi yere çıkıp çığlık atasım var.
ama önümdeki saçma işleri yapmak zorundayım. Allahım hayat neden bu kadar zor bazen......

suzzy 10-07-2009 10:47 AM

Alıntı:

aysegul_tirtil Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470221)
bende cok karışıgım bu aralar içimde bir kaos vardı bikaç gündür dün aldıgım bi yakınımın ölüm haberi üzerine tümden şasırmış durumdayım.agl34 neden 24 yasında bir genç kız canına kıyar ki bu kadar zormu yaşamak

çok üzücü bir haber ayşegülcüm....yaşı çok gençmiş gerçekten...

başınız sağolsun...sad456

aysegul_tirtil 10-07-2009 10:53 AM

sagol ablacım,allah ailesine sabır versin

Belgin ∞ 10-07-2009 10:57 AM

Bitanem benim, üzüntünü anlıyorum. Ama kaçımız birbirimizin içinde yaşadıklarını tam manasıyla bilebiliyor ki? Hepimizin hayatta bir amacı var, amacını bulamayanlar için ise hayat bazen kabusa dönebiliyor. Allah taksiratını affetsin. Sen de topla kendini canım benim ne olursun.

Her şey tekrar yoluna girecek biliyorsun, tekrar yoluna sokacak kadar güçlüsün sen, ben arkadaşımı bilmem mi hiç?

http://img398.imageshack.us/img398/3...ec0198o9mf.jpg

Bu uğur böceğiyle sana huzur ve sevgi gönderiyorum tırtılım ark5
Günün geri kalanı tam istediğin gibi geçsin.
Seni seviyorum.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:38 PM.