![]() |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydııınnnnnnnnnnn herkese; Kahve içip ayılmaya çalışrken farkettim sitenin bu kısmını :) Umman gibi maşallah hakim olmak zaman alacak :) Seviyorum sizi yaww .... :)) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bu arada forumun saati yaklaşık iki buçuk saat geri sanırım bu düzeltilemez midusun2 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
Merhabalar. Profilinizde, Solda Yer Alan "Seçenekler Düzenle" Butonu İle Saatinizi GMT+1 Olarak Ayarladığınızda İstediğiniz Değişiklik Yapılacaktır. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) İnamıyorum yaww bu soruyu sorarak rezil oldum yani :))) |
O Zaman Ben Çok Daha Önce Rezil Oldum. sevincli Bende Sonradan Öğrendim. sevincli |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Selam genclik sevincli sizlere meditasyon adasindan sesleniyorum, otelde bir bilgisayar buldum hemen basina kuruldum. bir selam verip deniz kaciyorum birazdan. bu guzellikler icinden sizlere selamlar kiss3 |
İyi o zaman smil56 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günayyyyyyyyddddıııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnn nnnnn herkese :) Nasılsınız bugün? Neler yapmaktasınız? ;) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) http://img231.imageshack.us/img231/2...din1ng0pv3.gif Günaydınlar efenim gününüz aydın, neşeniz bol olsun smileydance |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bugün herkes için sıradışı ve çok güzell bir gün olacakmış gibi geliyor bana :) Sıradan bir çarşambaymış gibi gelse de :) Benim hislerim kuvvetlidir ;) Şu an ne yapmaktasınız yapacaksınız anlatın bakalım ;) Bugün ankara sıcak çok sıcak meteorolojiye göre 80 derece hissedilecekmiş(yok artık) Sıradışı olacağı buradan da belli di mi :))) Kısık su sesleri eşliğinde çalışıyorum iş arkadaşlarım her ne kadar bu seslere anlam veremeyip şaşaırsa da .... :))) Su sesi rahatlatıyormuş ondan diyorum :))) Hepinize çok güzel bir gün diliyorum hayatımdeğişti.com' cular :))) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:31 AM. |