![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Hayırlı olsun psiko tebrikler herşey istediğiniz gibi olur inş. Bence olmuşken en vahşisi olsun.Otopsi kulağa fena gelmiyor mesela 44 o da bi cerrahi olay sayılır Ben yinede genel cerrahiyi tercih ederdim |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Merhabalar herkese, epeydir uğrayamıyordum iş, ramazan derken hiç giremiyorum sitemize nerdeyse ve cafemize , cumartesi günü sevgili Coşkun ile tanıştık , çok akıllı , çok cana yakın ve beyefendi biri, gerçekten tanımış olmaktan gurur duyuyorum kendisini super |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) vayy psikooo helall bee kardeşimm benim!!!! kalp damar yaz kardeşşşş... hocamı izledim zamanın da bir günn adam harikaaa zaten hayranım adamaa acayip karizma super |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) şuan zaten kafamda plastik kalp ve beyin cerrahisi var bu üçü arasında biyer istiom |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ben bugün bugkonuya mesaj attım sanmıştım demek atamamışım. öncelikle psiko tebrikler. bence de kalp ve beyin iyi seçenek. plastik bilmiyorum ama elbetteki sana kalmış. elif ile hislerimiz ortakmış. ben de sabah kendi günlüğüme yazmıştım. gerçekten hoş ve yazıları gibi duru bir bayan. tanıştığımıza çok memnun oldum. planlı bir buluşma değildi. aslında bir iş görüşmesiydi. Elifin çalışmakta olduğu firmaya danışmanlık vermek için gittim. yöneticiye teklif sunumunu yapmadan önce de zamanın el verdiği ölçüde konuştuk. teklifimiz kabul olursa sık sık görüşme imkanımız da olacak. danışmanlık yapacağım yerde tanıdık bir sima olması beni çok mutlu ediyor. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) merhaba psıko kalp damar kulaga hos gelıyorda, benım bır arkadasım var kendısı kalp cerrahıde cerrahpasada ıtalyaya damar cerrahısıne egıtıme geldı, ben nasıl ıs anlamadım her gece eve kollarım agrıyor dıye geldı, bayagı agır bır ıs anlattıgına gore, bıraz gercekte bu ısı yapanlarla konus derım ben, ben bu ıslerden hıc anlamam ama arkadasın halıne 2 ay boyunca tanık oldum, cok agır ıs kalp cerrahısı benım gozlemım gene de sen kendın ıcın en ıyısını daha ıyı bılırsın tabı..sevgıler tresor |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) arkadaşlar ankaradan aldığımız sonuçlara göre GAZİANTEP NÖROŞİRURJİ gelmişşş fbsmile blissy cilgin897 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) inşaallah da bi taraflarım 3.5 mu atıo ne heyecandan |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:51 AM. |