![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) aaaa pazar toplu buluşmaysa ben uyarım ayolll. kimler var saysana sağdan..:p |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Begüm(bugle-yani ben) 44,Burcu,Atakan Bey,Hayal,Güliz(uğurcan)...bilmemki başka kim gelir...herkese açık kapımız canım..duyan gelsiin... hismiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bu haftasonu benimde Bursa'ya gelme durumum olabilir... cumartesi günü buluşursanız haberim olsun belki ben de olabilirim super |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ama biz İzmirdeyiz y789 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bi yerlerde hatlar karıştı ama anlamadım toplantı bursa da mı izmirde mi? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bursa nerden çıktı..biz izmirden bahsediyoruz.. dusun |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alt tarafı bir fincan kahve deme,hayat bu, her anıyla güzel ve anlamlı. Her kahve aynı tadı taşımaz... Nerede içiyorsan, kiminle içiyorsan ona gore degişir...*** Sahilde oturduğun rüzgarlı bir sonbahar günü, en sevdiğin dostun ağlarken içtigin kahvenin tadı kederlidir... Kahve telvesine yüreginin acısı karışır. *** Bir pazar öğle sonrası annenin "hadi bir kahve yap da içelim" dediği kahve huzurludur... Köpükler annenin göz bebeklerine yansır... Dudağının kıyısında kalan küçük bir gülümsemedir... *** Bir gece vakti zil zurna sarhoş birinin içtiği kahve düşülen kuyudan çıkma cabasıdır... Koyu kıvamlı kahverengi bir ipe tutunur çıkarsın ... çıktığın an uyuyakalırsın... ferahlıktır!!! *** Dostlarla içilen kahve neşedir... Kahkahalar köpüklerin üzerinde yüzer...*** Tek başına gece vakti balkonda içtiğin kahve yalnızlıktır...Acıdır tadı... Ama garip de bir keyfi, lezzeti vardır...*** Baban için yaptığın kahve sevgi doludur... çay bardağında, az şekerli... Kahve gibi görünmez sana... Ama sıcaktır dumanı tüter ve kokusu büyülüdür... *** Beklemediğin bir anda sana uzatılan kahve baskadır... Isıtır insanın...içini...*** http://upload.wikimedia.org/wikipedi...Coffee_cup.jpg Yorgun olduğunda içtigin kahve hafifletir seni... Kendine getirir, unutturur günün ağırlığını...*** Kahve aynı kahvedir belki... köpüğüyle, rengiyle, dumanıyla aynı kahvedir ama icilen kahveler ruhunun süzgecinden geçer ve tadlari degişir...Her kahve aynı değildir bu yüzden... *** Sizin kahveniz nasıl olsun ??? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [youtube=425,350]znF1VGtD63A[/youtube] öyle bir geçer zaman ki super |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Gününüz aydın olsun efendim... catsle Çalışanlara kolay gelsin evde oturanlara diyecek birşeyim yok çokkk uykum var ya uykulusmile hazırlanayımda işime gideyim. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:04 PM. |