![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Herkese iyi pazarlar. sevincli Nasılsınız bugün. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydınnn thumbsanim ben çok iyiyim thumbsanim herkes iyi olsun thumbsanim yarın pazartesi yeni bir haftanın ilk günü thumbsanim |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Evet yarın pazartesi dusun Ve ben yarın Ankara'ya gidiyorum sevincli sevincli sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) aaaa ciddimisin gidiyosun yarın dusun bende geleyimmi hehehe thumbsanim neyse sen bir yerleş ben ozaman geleyim 12389 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Dün internetten ev fiyatlarına baktım.Beni çok zorlamayacak herhalde.Semtleri de güzel.Tabii işim nerede olursa ona yakın ev tutucam. Canım var ya dün biraz umutsuzluğa kapıldım ama siteden bir kaç dost aldı olumsuzluklarımı sağolsun herkes. Her şey çok güzel olucak.Kalbim öyle çarpıyor ki pır pır. Yeni bir yaşam.Neyse daldım buraya yazdım biraz uzun oldu. Bekle beni Ankara. sevincli sevincli sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) k8908 selammmmm uy897 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Selam.Nasılsınız site sakinleri.Ben yoldayım bir kaç saat kaldı Ankara'ya. sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hayırlı yolculukların olsun ablam.. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Sağ ol ablacım.Çoğu gitti azı kaldı.Ama araba çok rahat internet bağlantısı falan var.Şarj bitmek üzere gerçi ama yinede burdayım emektar site sakiniyim ben. khkh56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) redflowers sms imi gördünmü canım kiss3 yoluna giriyor birtakım şeyler k8908 k8908 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:24 PM. |