![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) siz anlamazsınız bu şiiri :D BMW em var borbetli olmayanlar çok dertli 20 inç fazla gelir 17 si yeterli logo iptal kaput uzatma hella mor stop, farlar kara böbreklerde siyahsa çekilin iki şerit kenara ön,arka tampon,yanlar marşpiyer bagajk üstü 40 cm spoiler bütün camlar lazer karartma ortada tek silecek görüntün yeter apexdir amörtisör,yay yerle bir makine yükseklik yok say kardeşim bu ne biçim memleket her taraf kasis,çukur,fay paspaslar ///M, koltuklar recaro egzost sabring,vites topuzu sparco cumartesi maslak tuning shoptayım direksiyon tabiki italyan momo filtrem K&N kulelerde gergi egzantiriğim ise 300 dereceli kaputun üstü delik altı turbo sellektör yapıyor bana hırbo standartı 170 modlu 250 BMW geliyo uzaktan belli hiç düz gitmez hep yan yan akıllı sürücüsü yok hepsi deli müzik sistemi olmazsa olmaz 1500-2000 Watt yinede az 1 mid,2 bass,2 anfi alo kicker rockford focal, |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) çok duygulandım. saolasın. hocam öğretme aşkıyla yanıp tutuşuyor. işte kpss hocaları ne hale getiriyor. allah yardımcıları olsun. Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) angaraya birden fena yagmur indi gök felan gürüyo hadi hayırlısı :D 02:54 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydınlar herkese:) istanbulda da sabah yağmakla yağmamak arasında kararsız bir hava vardı.sanırım hala öyle ama ben ofisteyim.herkese sevgiler... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bu arada bu akşam takımıza enerjimizi yollayalım arkadaşlar...unutmayalım.... kiss3 cat3500 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydınlar Türkiye her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsan. khkh56 Günaydınlar site ve günaydın disik feribot çalışır umarım.Ben deniz otobüsüyle gelicemde de İstanbul'a hava kapalı deyince bende surat düştü. Dur meteorolojiyi arıyımda bişiler yapsınlar.Açsınlar havayı. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın arkadaşlar nasılsınız. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın Mümin.Okan.Bne çok iyiyim sen nasılsın. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ben iyiyim bugün cuma çünkü:) sen nasılsın mümin.okan smiliyface hpm2 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
Alıntı:
allah daha iyi eylesin arkadaşlarım. jive dansına bakıodum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:43 AM. |