![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) herkese günaydın. partysmiley bugün olmak istedigim insan gibi davranmaya başladıgım ilk gündür 98569 hayırlı olsun vatana millete hadi bakalım y789 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Hadi bakalım ayşegül'cüm.Vatana millete hayırlı olsun ama önce sana hayırlı olsun. kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Az sonra korkudan kaynaklanan bir çevir kazı yanmasın adlı kısa bir yazı okuyacaksınız.Ama önce alıntımızı yapalım. Alıntı:
Ah Mümin'cim sen mi geldin.Farketmedim kusura bakma.Nasılsın iyisin hoşsun mu?O bakışlarda çok güzel yani.Ayrı bir havası var.Helal olsun.Tebrik ederim hocam.Oldu görüşürüz Mümin.Yok abi mi desem.He he kasmayalım değil mi o kadar Mümin'cim.Tamam pardon yani Mümin (resmi)Hadi ben gidiyim bir çay demliyim sen seversin.Tamam 3 şekerli. İşte size çevir kazı yanmasın yazısı.Neyse bu en baştaki yazıyla en alttakini Mümin'e sınırladım göremıycek.Bakışa bak. hih33 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ben senden önce gizlileri görebiliyordum. smiliyface istersen bi bak... smiliyface tıkla tıkla durma |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ooo bugün herkeste bir neşe bir güzel hava.... ne güzel ya... smiliyface s456 derty |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) arkadaşlar bişey soracam bilen varsa beni yönlendirsin lütfen.... bir müzik bestesi yaptım özgün bir ezgi (bağlama ile) ... dinletebildiklerim çok beğendiler... telefon kaydı ama ... onu kaliteli bir çekim haline nesıl getirebilirim.... ve sözleri de yok... burda sizinle paylaşmayı çok istyorum... bilgisayara atıp ham ezgiyi göndersem sadece ezgi olarak düzenleyebilecek var mı aramızda.... smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) kiss3 Arkadaslarrrr hepinize selamlarrr...... Gününüz aydinlik olsunnnnnn ... Bu arada Papri cim sende aramiza hosgeldin.. alk78 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:12 PM. |