![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ii sana bişiler yazdım yine günlüğüne.topla kendine bakem...bak yarın akşam maçımız var:) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydıın.Bu İstanbul beni çarptı.Geçte yatsam erken kalkıyorum nasıl şey anlamadım.Taze çayı olan var mı? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) futbol ilgi alanım dısında :D ama gene komsular bizim plazmaya toplanır benim beynimi tekk zırvalayan pazar günü benim macım :D bizde sporcuyuz ama ben motor sporlarıyla ugrasıyorum drag draft drift raly cross gibi :D yazdıklarını okudum ve derinn derinnn düsünüyorummm bu arada ankara felakettttt sıcakk hiç kimse beni evde tutamaz derdim ama malesef calısıyorum öglene doru giderim işe :P keske gezebilsem yaaaa tabi yanlız gezilmez gezmen için yanında bi arkadasın olmalı en az :'( bende oda yok |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bende futbolu çok takip etmem ama bu başka bu milli maç.takımın hali malum bir tane tanıdık yüz olmayacak neredeyse ondan enerjimizi çarşamba akşamı saat 21:45 de takımımıza yönlendirelim arkadaşlar. günaydın redflowerscım nasılsın?aa sen istanbulda mısın dönmedin bandırmaya yani:)bişi sorcam biz ödemeyi pazar günümü yapcaz? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) khkh56 disik hiç fırsatı kaçırmıyosun evet pazar günü yapıcaz canım.Bugün eft nlp seminerimiz var.Dün ben aceleden sana sormayı unutmuşum.Sağolsun Mümin.Okan hatırlattı.Seminer Keops tarafından Shamanic'in evinde saat 6 gibi başlıyor.Daha erken gelebilecek olanlar bana saat 10:30 a kadar özelden ulaşabilirler.10:30 dan sonraki mesajlarınızı malesef alamıyorum. Sevgiler. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) affetmem fırsatları:) shamanicin evi nerde?ben 17:30 da çıkıyorum işten eğer bana yakın bir yerdeyse gelebilirim:) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın arkadaşlar... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın Mümin.Ee bugün nasılız bakalım. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın sitem... bana göre uzun bir aradan sonra yeniden merhaba dostlar... hismiley geldim... smiliyface kısa bir göz gezdirdim herkes iyi gibi... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:41 PM. |