![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) kıskanmayın arkadaşım... smiliyface smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) blook bende şaka dedim zaten ya biliyorum 44 konuş konuş iyi oluyor hatta böyle gidersen bi açılcaksın biz sus diye zorlucaz 44 güle güle actionsmile Lier22 kısakanan yok.. ben 2 saat istediğimi çalıyorum zaten gerekirsede mikrofondan kendime hediye ediyorum derim nolmuş yani aa34 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) laf bende kalmış... bende şaka yapabiliyorum... şaka şaka tabiki... super senin çaldıklarınıda dinliyoruz zevkle... hismiley fbsmile fanatik değilim ama |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) kimsecikler yok gene burda bende gidiyorum... ama yakında döneceğim... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ben geldim wave kendimle gurur duyuyorum 3 saat hiç kalkmadan bütün edebiyat konularını okuyup mp3 olarak kaydettim bundan sonra telkin yerine onları dinlicem sevincli hehe şimdi dinliyorum bi yandan çok komik smil56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) benim hafta sonu sınavım var ve hiç çalışmadım... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) y789 Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) edebiyat sınavım var yolla bakalım smiliyface |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:37 AM. |