![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ben bi kiracımıza soriyim o kesin istiyordur ks3 blook yok böyle iyi 789569 derty skan67 hpm1 music45 cat3500 thumbsanim s456 partysmiley u859 uy897 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ya bi türkü çalın sabah sabah da gönlümüz açılsın... iki tane dj tanıdığımız var bi türkü dinliyemiyos hismiley http://www.ilkayakkaya.com.tr/foto/_...Babylon/21.jpg Gönül çalamazsan aşkın sazını Ne perdeye dokun ne teli incit Eğer çekemezsen gülün nazını Ne dikene dokun ne gülü incit Bülbülü dinle ki gelesin coşa Karganın namesi gider mi hoşa Meyvesiz ağacı sallama boşa Ne yaprağını dök ne dalı incit Bekle dost kapısın sadık dost isen Gönüller tamir et ehli dil isen Sevda sahrasında Mecnun değilsen Ne Leyla'yı çağır ne çölü incit Rızaya razı ol hakka kailsen Ara bul mürşidi müşkülde isen Hakikat şehrine yolcu değilsen Ne yolcuyu eğle ne yolu incit Gel haktan ayrılma hakkı seversen Nefsini ıslah et er oğlu ersen Hüdai incinir inciden versen Ne kimseden incin ne eli incit |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
ne demiişler ankarada dayınız hayatım değiştide dj tanıdınığınız oldumu tmm wave valla dümen müminde lier22 bjksmile en büyük bjk buarada içimden geldi gözüme çarpıp duruyor 44 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) kiracın müziğin sesini her açtığında kiraya zam yap cilgin897 en azından iboyu boşuna dinlememiş olur. alt kattan yükselen müzik ise şöyle 'allahım neydi benim günahım' tatilsmiley Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) mumin kardeşim beni kırmaz çalar birazdan... smiliyface hemde tam isabet içimden geleni... smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bilgisayarımda var fakat acil çıkmalıyım sarıyere gitmem gerek. ok çaldım. super |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
ya buralarda kiracı bulmak zor her çaldığında zam yaprsak adam kaçar. hayır bide ailecek seviyolar mşllh küçücük çocuk bile ezberlemiş bütün şarkılarını normal aslında gece gündüz dinliyor çocuk smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sesim o kadar da berbat değilmiş yaf. şimdi duydum da. y789 pisikolojik iş bu annadım ben onu. idea3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) e biz kapalım o zamn lier22yemiş blook ewt bencede kötü değil mümin super |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hadş görüşürüz. kendinize iyi davranın... alk78 ışıkla kalın. sevgiyle kalın. mutlu kalın. güzelliklerle kalın. aa34 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:56 PM. |