Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

Pamukk 15-07-2008 12:24 AM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

ben şimdi kötü bişey yapyorum ,bu saatte nutella yiyorum aa34 aa34 şaşkın nappiim dayanamıyoruuuuum bisiklet utananadam

Novos 15-07-2008 12:29 AM

ben ne zamandır yemiyorum nutella canım çekti şimdi gulensmiley

Pamukk 15-07-2008 12:30 AM

Alıntı:

caribbean Nickli Üyeden Alıntı
ben ne zamandır yemiyorum nutella canım çekti şimdi gulensmiley

aa34 aa34 ya carribean çok fena bağımlılık yapıyoooo 4897 >:( mlk34

ama mutluluk verdiği kesin super

Novos 15-07-2008 12:32 AM

yarın gidecem alacam bir nutella akşam yazacam ben de buraya nutella yiyorum diye aa34
kesin öyledir, seratonin var evet

Pamukk 15-07-2008 12:35 AM

Alıntı:

caribbean Nickli Üyeden Alıntı
yarın gidecem alacam bir nutella akşam yazacam ben de buraya nutella yiyorum diye aa34
kesin öyledir, seratonin var evet

nutella ve senin aranda iki nokta yapalımmı aa34 ttli3 yarın bekliyorum carribean buraya yazacaksın serotonin takviyesi yapalım bünyeye gulensmiley

Belgin ∞ 15-07-2008 12:39 AM

Sitemizde sanal reklam uygulaması yapılmaktadır. sevincli
Ay ne şanslıyım artık hiç aram yok çikolatayla falan.Eskiden bi kase bana mısın demezdi.Bu telkinler mi bişi yaptı ne hiç canım çekmiyo artık.(Bunu da telkinlere bağladım ya alkış bana.Bir bu kalmıştı khkh56 )

Pamukk 15-07-2008 12:40 AM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar o çukulata için subliminal mesaj olmasın..dün bende aşerdim resmen bugün gittim aldım..normalde pek yemem..bu gün özellikle onu canım çekti.. ooo67

valla canımcım abalcım böyle bir subliminal mesaj olamaz ,ben bu mesajın tadını başka hiçbir şeyde bulamyorum ttli3 şimdi arkadaşlar kafama birşeyler atacak nerden canımızı cektirdin bu saate diye aa34 şaşkın terli345 ,ablacım yiyielim boşverr gencken yicez dimi aaa daha genciz ayol kiss3 girlhaha

Novos 15-07-2008 12:42 AM

Alıntı:

pamukk Nickli Üyeden Alıntı

nutella ve senin aranda iki nokta yapalımmı aa34 ttli3 yarın bekliyorum carribean buraya yazacaksın serotonin takviyesi yapalım bünyeye gulensmiley

öyle bir canım çekti ki yok yok kesin alacağım, yazacam

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar o çukulata için subliminal mesaj olmasın..dün bende aşerdim resmen bugün gittim aldım..normalde pek yemem..bu gün özellikle onu canım çekti.. ooo67

nutelladan var kesin acaba kontrol mü etsek müziği sona dayayıp dusun , bu kadar tesadüf olamaz herşey

Pamukk 15-07-2008 12:42 AM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Sitemizde sanal reklam uygulaması yapılmaktadır. sevincli
Ay ne şanslıyım artık hiç aram yok çikolatayla falan.Eskiden bi kase bana mısın demezdi.Bu telkinler mi bişi yaptı ne hiç canım çekmiyo artık.(Bunu da telkinlere bağladım ya alkış bana.Bir bu kalmıştı khkh56 )

ay galiba bu akşamki yaptıgımız iki noktaların enerjsisi bana bişeyyaptı khkh56 khkh56 k8908

Akulina 15-07-2008 12:47 AM

Ben Peat yapmıştım çikolata bağımlılığıma baya iyi geldi,eskisi kadar fazla yemiyorum artık...Ama Nutella istedi canım şimdi:)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:10 PM.