![]() |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Hahahah. Tamam gel, camları sen sil, tozları ben alayım olur mu?y789 Buralarda bir yerde okumuştum "ne kadar çok dağınıklık varsa o kadar temizlenecek şey vardır" diye. Çok çalışmam lazım çooooook.f678h |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Fırsat bulursa bi ara bizimkine gel zahiriii :) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ederim ayipsinizzzsevinclisevincli temizlikten kacan pis olsun beeedl78 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Valla ben kaçarsam hem pis olacağım hem de çok pis fırça yiyeceğim o kesin.y789 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bana da yer açın ya huu : ) kim nereye geliyor temizlik mi bize de gelin : ) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) en sonunda günlük sohbet yeri bulundu .herkese merhaba |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) merhaba reyna |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sanada merhaba nasılsınız.?actionsmile |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) girlhaha25889önce sanada sonra nasılsınız? |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın arkadaşlar.actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:09 PM. |