![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Allahım sana şükürler olsun her zaman. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükretmeyi her an hatırladığım için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz keçilerimiz iyileştiği için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Harika bir güne, ben ve birtanem sağlıkla gözlerimizi yeni güne açabildiğimiz için, yapmam gerekenlerin bilincinde olduğum için Yüce Rabb'ime şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kendimi kandırmayıp gerçekleri görebildiğim için şükürler olsun insanları sevdiğim için şükürler olsun gelecek günlerin güzel olacağını ümid ettiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlıklıyım sıhhatliyim mutluyum herşeye ragmenn.. şükürler olsunn :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kolay günler yasamıyorum bu sıralar allahım beni ayakta tuttuğun sabırlı beklemem gereken günler için bana güç verdiğin için şükürler olsun seni çok seviyorum... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yaşadığım bütün güzelliklerin farkında olduğum için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Dün gece çok güzel geçti, çünkü rüyamda onu gördüm :) Bu güzel gece için Yüce Rabb'ime şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Dün yeni bi arkadaşım daha oldu:) bu yüzden Allahıma binlerce şükürler olsun.. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:10 AM. |