![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz İneğimiz menekşe doğurdu..! Nur topu gibi bie buzağımız oldu çoook şükür..956k |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Karnı aç olan kediyi doyurduğum için şükrediyorum :) Onu izlerken aldığım keyif , doyum ve mutluluk için şükrediyorum :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yaz mevsiminde yağan bereket damlaların için Sana Şükürler Olsun Yüce RABB'İM |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şu an huzurluyum herşey yolunda şükrolsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sevgi dolu yüreğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hala yaşayacak ömrüm ve yapacak çok şeyim olouğu için sonsuuuuzzzz şükürler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz biraz önce çocuklarımla konuştum.mutlu ve keyifli oldukları için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yüce Allahımın verdiği bütün nimetler için,elim ayağım sağlam gözüm görüyor kulağım duyuyor aklımın yerinde olduğu ve hala GÜLÜMSEYEBİLDİĞİM için BİNLERCEKEZ ŞÜKÜRLER OLSUN... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz değerli olduğum için şükrediyorum, varlığımla bu dünyaya, çevreme yarar sağladığım için şükrediyorum :) değişim sürecimde sürekli olumlu insanların hayatıma girmesine şükrediyorum, hergün teşekkür ediyorum :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
Ne güzel değil mi sevgi dolu bir yüreğe sahip olmak:) Sevgiyi hissedebilmek..ve onu sunmak :) çok hoşuma gitti, paylaştım :) |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:57 AM. |