![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yeni bir haftaya sağlıka başlayabildiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Gecemin güzelliğinde sabaha erken ve mutluluk veren müthiş duygularla uyandım, güzel temenniler aldım Değerlimden, gün boyunca günümün dolu dolu geçmesini seçtim ben, Şükürler olsun Yüce RABB'İM, hayat çok güzel. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Muhteşem güne şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz ailemi çok seviyorum şükürler olsunki onlar benim ailem |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sürekli başa dönüp baştan başlasamda... kendime çogu kez kızsamda.. şükredicek bişeyler görmeye kendimi zorladığım için şükrediyorum.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz aaaa mesala karım açıktı ve birazdan çıkıp annemim mis gibi yemeklerinden yiycem için ve annem olduğu için ve herşeye ragmen artık garip bi huzur hissettiğim için şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Şükür edebilecek kadar imanım olduğu için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz aooooooooooo yeni fark ediyorum.. yüz başı olmusum bennnnnnnnnnn şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:10 AM. |