![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Şu anki konumda olduğumuz için eşim ve ben şükrediyoruz. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Affetme meditasyonunu bilgisayarıma kaydedebildiğim için şükrediyorum :) Belgin hanım ve Özlem hanım'a ; nazik, ilgili, anlayışlı ve yardımsever oldukları için çok çok teşekkür ederim :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Mübarek gecenin güzelliğini, huzurunu yaşayabildiğim için, Mübarek gecede sevdiklerimin Kandilini kutlayıp, kandilimi kutlayan güzel insanların varlığı için, Şükürler Olsun Yüce Rabb'im. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz içimdeki gücü farkettiğim için şükürler olsun.956k |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Herşeyin farkında olduğum için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Herşey içim şükürler olsun,hepimiz Allah'ın birer kuluyuz.Başımıza gelen herşey bizim için hayırlıdır.Sonsuz kere şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Şükretmeyi bilen insanların arasında olup yaradılanı hakikati farkedip bilip bildiğimi uygulamak için yaradıldığımın farkına varabildiğim için şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Aklımı başıma toplamama yardım eden sizler gibi dostlarım, abilerim, ablalarım, kardeşlerim, arkadaşlarım olduğu için Allah'a şükürler olsunn ::) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükretetikçe daha güzel şeyleri hayatıma çektiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Tükrük ve gözyaşı salgılayabildiğim için şükürler olsun. ( Ercan Kaşıkçı'nın 'Yürek Bilekten Güçlüdür' kitabında okuduğum bir şeydi bu. Kanser tedavisinin sonrasında yapay tükrük için sürekli olarak milyarlar harcadığını, suyun olmadığı hiçbir yere gidemediğini ve bu maddeyi piyasada da bulamadığını yazmıştı. Beni çok etkilemişti çünkü her zaman bunun iğrenç bir şey olduğunu düşünürdüm, şimdi şükrediyorum, çok şükür. Ve gözyaşı salgılayamadığı için gözlerinin kuruduğunu ve bunun da çok ciddi bir sorun olduğunu yazmıştı, ağlamanın da iğrenç ve utanç verici bir şey olduğunu düşünürdüm.) |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:17 PM. |