![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz İyileşmeye başladığım için ve dişim yüzünden tekrar yemek yiyebildiğim için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bana her ağzımı açtığında dalga geçer gibi gülen aşırı egoist kıza ister istemez laf soktuğum için ve o da ağlıycak kadar bozulduğu için şükürler olsunnnn... :D Allah'tan geliyo Allah'tan :D biliyorum böyle düşünmem yanlış ama bilerek yapmadım :D Gerçekten Allah'tan geliyo. ne kadar ağlatmıştı o beni :D bundan sonra aramızda böyle bişey geçmez inş :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bana her ağzımı açtığımda dalga geçr gibi gülen aşırı egoist ve ukala olan kıza ister istemez laf sokup acayip bozulduğu için şükürler olsuuuuunn... :D böyle olmasını istemezdim ama gerçekten Allah'tan geldi Allah'tan.. :D o beni ne kadar çok ağlatmıştı. bumerang yasası işte :D neyse inş bundan sonra aramızda böyle bi sorun yaşanmaz :D |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Ehliyetimi aldığım için ve tatlı bir kızım olduğu için şükrediyorum. |
Ehliyetimi aldığım ve tatlı bir kızım olduğu için bir kez daha şükrediyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlıklı mutlu bir hayat yaşadığım için binlerce kez şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sağlıklı bir oğlum olduğu için şükürler olsun , Rabbim cümlenin evladınını içinde de bizim yavrumuzu bize bağışlasın. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz gören gözüm için duyan kulağım için yazan elim için yürüyen ayağım için seven ve yaşatan kalbim için hayat dolu oğlum için BİNLERRCE ŞÜKÜR... O0 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yüreğimde hala yaşamı duyumsayan çarpıntılar olduğu için, heyecanım sürdüğü, pozitif beklentilerim bana güç verdiği için şükürler olsun. Her geçen gün biraz daha güçleniyorum, her geçen gün biraz daha yenileniyorum. Çok şükür yaşıyorum. Doya doya yaşıyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün iyi uyudum çok dincim bomba gibi:) çok şükür... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:06 AM. |