![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Geçmişimin bana öğrettiklerinden dolayı şükrediyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz BUGÜN ZİNCİRLERİ İNATI KİNİ NEFRETİ KIRIP KARŞI TARAFA HAK ETMESEDE BÜYÜKÜLÜK GÖSTERİP EL UZATTIĞIM İÇİN ŞÜKÜRLER OLSUN |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Çok şükür ki fazla ertelemeden bayram temizliğine başladım.956k |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hayatta her zaman güvende olduğum için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz insan olarak dünyayya geldiğim için şükürler oolsun..ne yüce varlık insan... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bayram sevincimi paylaştığım tüm tanıdıklarım yanımda olduğu için şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sevebildiğim için şükürler olsun........:))))))))) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Pes etmediğim için şükürler olsun Allah'ım sana :)) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz ankarada sıkılmayım diye kafama göre bir arkadaşla tanışmamı sağladığın için çok ama çok teşekkür ederim.. bugün bunu bir kez daha anladım : ) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kimi zaman duraklasam da hep daha ileri gidebildiğim için şükürler olsun. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:10 PM. |