![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz İletişim formu kısmını table lar kaymadan yapabildiğim için şükrettim :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hakkımı arama yolundaki ilk girişimim için şükürler olsun:)) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün için.. bugüne varabildiğim.. ve yarın dan önce bugün deneyimlediklerim için şükrediyorum.. evren bana çalışmaya başladığı için :) hayatıma iyi şeyleri çekmeye başladığım için.. ve artarak devam edeceğini bildiğim için şükrediyorum |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sahip olduğum zeka ve akıl için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz görebildiğim, duyabildiğim, dokunabildiğim,koklayabildiğim ve tadabildiğim için şükürler olsun:)) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükürler olsun bugün dünü aştığı için.. ve yarın da bugünü aşacağı için.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz olduğum gibi göründüğüm için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Dualarim gerceklestigi icin ve dua edebilen bir kalbe sahip oldugum icin sukurler olsunO0 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükürler olsun ki hala umut edebilecek hayallerim ve hedeflerim var:)) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz uyanmaya başladığım için şükürler olsun |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:05 PM. |